×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-15
Aizvadīts noslēdzošais posms Latvijas čempionātā rollerslēpošanā

Pagājušajā nedēļas nogalē ar neierastām disciplīnām, sestdien dalībniekiem sacenšoties komandu sprintā Uzvaras parkā Rīgā, bet svētdien duatlonā (skriešana+rollerslēpošana) Fischer slēpošanas centrā Siguldā, tika aizvadīts noslēdzošais trešais posms Latvijas čempionātam rollerslēpošanā.

Komandu sprints Latvijas čempionātos distanču slēpošanā ziemā nav reta parādība, bet vasarā rollerslēpošanā komandu sprints vismaz pēdējos desmit gadus netika rīkots. Līdz ar to arī rollerslēpošanā valsts čempionāta ietvaros dalībniekiem bija iespēja sacensties ne tikai individuāli, bet arī komandās. Arī otrajā dienā Siguldā ieplānotais duatlons Latvijas čempionātu programmā bija pirmo reizi.

Duatlonā, kur dalībnieki sacentās 3 kilometru krosā un 6 kilometru rollerslēpošanā, vīriešu konkurencē labākos rezultātus uzrādīja Raimo Vīgants. 2. vietu izcīnīja Edgars Bernārs, bet 3. vietu – Andris Robalds. V-40 grupā ātrākais izrādījās Mārtiņš Niklass, aiz kura seko Aigars Ieviņš un Leons Seškens. V-20 grupā – Artis Zvaigznītis un Rolands Paļuga, savukārt V-18 grupā labāko rezultātu uzrādīja Lauris Kaparkalējs, aiz kura seko Aleksandrs Artūrs Ļūļe un Rainers Paeglis.

Sieviešu konkurencē, kas mērojās spēkiem 2 kilometru krosā un 4,8 kilometru rollerslēpošanā, labāko rezultātu izcīnīja Paula Bergfelde. S-40 grupā 1. vietu ieguva Žanete Leimane, 2. vietu – Dace Krūmiņa-Eglīte. S-18 grupā labākais rezultāts Siguldas Sporta skolas audzēknei Kristīnei Brunerei, pēc tam seko Samanta Krampe un Signe Miķelsone.

Sacensību rezultāti aplūkojami šeit.

Sacensības organizēja Latvija Slēpošanas federācija. Tās notika ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi