×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-16
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni piedalīsies Pasaules skolu čempionātā

Rīgā 11. septembrī notika Latvijas skolu atlases sacensības Pasaules skolu čempionātam pludmales volejbolā, kurš notiks 2021. gada maijā Izraēlā. Atlases sacensības norisinājās trīs vecuma grupās zēnu un meiteņu komandām. Atlases sacensībās piedalījās 22 komandas, kopumā pārstāvot deviņas skolas.

Sacensību formāts atšķīrās no ierastajām pludmales volejbola sacensībām ar to, ka komandas sastāvā ir trīs spēlētāji. Komandas sastāvā spēles laikā laukumā atrodas divi spēlētāji, bet uz katru nākamo setu komandai ir jāmaina spēlētāji.

Siguldas Valsts ģimnāzijas atlases sacensībās piedalījās piecas komandas – izlases grupā (2003.–2004. gadā dzimušajiem zēniem un meitenēm), “skolu grupā 1” (2005.–2006. gadā dzimušajiem zēniem un meitenēm), kā arī “skolu grupā 2” (2007.–2008. gadā dzimušajiem zēniem).

Iespēju pārstāvēt Latviju Pasaules skolu čempionātā ieguva ģimnāzijas komandas abās skolu grupās zēniem. “Skolu grupā 1” zēnu komandā spēlēja Gustavs Auziņš, Kārlis Jaundžeikars un Matīss Šalkovskis, kuri tagad mācās Murjāņu Sporta ģimnāzijā, jaunieši drīkstēs pārstāvēt Siguldas Valsts ģimnāziju, jo no tās viņi ir aizgājuši mācīties uz Murjāņu Sporta ģimnāziju. Savukārt “skolu grupā 2” zēnu komandas sastāvu veidoja Jorens Stūris, Klāvs Priede un Krišjānis Bojārs.

“Skolu grupā 1” Siguldas Valsts ģimnāzijas meiteņu komanda izcīnīja 2. vietu. Komandā spēlēja Rūta Savčenkova , Loreta Veica un Kaita Eglīte.

Izlašu grupās zēniem un meitenēm ģimnāzijas komandas ieguva 4. vietas. Zēnu komandā piedalījās Martins Dāvis Vēvers, Ralfs Knēža un Sandijs Suhānovs, meiteņu komandā – Eimija Mihelsone, Paula Malnača un Ieva Picilēviča.

Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni ar teicamu sniegumu ir piedalījušies Pasaules skolu čempionātā pludmales volejbolā 2017. gadā Franču Polinēzijā un 2019. gadā Itālijā, kur tika izcīnītas 2. vietas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi