×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-16
Dubultās virsmas apstrāde notiks arī Jura Ozola ielā

Ņemot vērā to, ka šīs vasaras laikā visi Jura Ozola ielas namīpašnieki pieslēgušies pieejamajām inženierkomunikācijām un bija nepieciešams risināt krustojuma sakārtošanu ar Vārpas ielu, pašvaldība radusi iespēju vēl šajā gadā pārveidot grantēto ielas segumu ar dubultās virsmas pārklājumu. Izlīdzinošās šķembu kārtas ieklāšanu Jura Ozola ielā plānots uzsākt 17. septembrī, ņemot vērā laikapstākļus, pēc tam turpinot dubultās virsmas ieklāšanu. Remontdarbu laikā plānoti īslaicīgi satiksmes ierobežojumi; tiks nodrošināta piekļuve privātīpašumiem.

Paralēli tam turpinās labiekārtošanas darbi tajās ielās, kurās šovasar izveidots ielas dubultās virsmas pārklājums: Vārpas, Mēness, Saules un Jāņa ielas posmā, kā arī Depo, Lapu, Ābeļu, Maijas un Zaru ielā. Labiekārtošanas darbi noslēgušies jau Pūču, Vēju un Strēlnieku ielā.

Līgo un Ievu ielas grantētā seguma pārveide ar dubultās virsmas tehnoloģiju aizkavējusies ielu apgaismojuma izbūves dēļ. Šos darbus, ņemot vērā laikapstākļus, plānots noslēgt oktobrī. Ja gaisa temperatūra atļaus, dubultās virsmas apstrāde tiks paveikta arī šajās ielās. Ja gaisa temperatūra pazemināsies zem +10 grādiem, ielas virskārtas apstrāde ar dubultās virmas tehnoloģiju notiks nākamajā gadā tiklīdz to atļaus laikapstākļi.

Pakāpeniski norit arī asfaltēto ielu nomaļu sakārtošana. Šie darbi vēl jāpaveic Melioratoru un Helmaņa ielā, kā arī Pulkveža Brieža ielas posmā no Gāles līdz Aspazijas ielai. Ielas virskārtas atjaunošanas un labiekārtošanas darbi šajā būvniecības sezonā paveikti vēl arī šādās ielās: Ata Kronvalda, Parka, Šveices ielā, kā arī Jēkaba Dubura, Oskara Kalpaka un Peldu ielas posmā.

Kopumā šajā gadā Siguldas novada pašvaldība ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī remontiem investē vairāk nekā 5,7 miljonus eiro, tajā skaitā trīs miljonus eiro no pašvaldības budžeta līdzekļiem, vienu miljonu no Valsts kases, bet 1,7 miljonus eiro no Eiropas Savienības fondu līdzfinansējuma. Ielu un ceļu ikdienas uzturēšanai no pašvaldības budžeta līdzekļiem paredzēti 1,05 miljoni eiro, tajā skaitā valsts mērķdotācija no ielu un ceļu fonda līdzekļiem 515,6 tūkstošu eiro apmērā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi