×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-17
SIA “Saltavots” plāno pārbūvēt Raunas un Trimpus ielu ūdensapgādes un kanalizācijas tīklus
SIA “Saltavots” Raunas un Trimpus ielās veicis esošo ūdensapgādes un kanalizācijas inženiertīklu apsekošanu, kā arī izvērtējis perspektīvo pieslēgumu nepieciešamību piegulošajiem zemes īpašumiem.
 
Veicot iepriekšēju izpēti, ir konstatēts, ka abu ielu atsevišķos posmos maģistrālajā ūdensvadā DN 100, kas izbūvēts 20. gadsimta 70.–80. gados, ir iebūvētas tērauda materiāla caurules, kas ir korodējušas un var radīt ūdens noplūžu risku (2019. gadā reģistrētas trīs ūdensvada avārijas). Tā rezultātā ir jāveic avārijas novēršanas atrakumi bojāto cauruļu un veidgabalu nomaiņai.
 
SIA “Saltavots” vēl šajā būvniecības sezonā plāno veikt ūdensvada pārbūvi, lai nodrošinātu ūdensapgādes pakalpojumu nepārtrauktību un uzturētu ūdens kvalitāti, atbilstoši normatīvo aktu prasībām to sacilpojot no Gāles ielas līdz Trimpus ielai 4. Pēc ūdensvada pārbūves līdz nākamās būvsezonas sākumam tiks izbūvēti nepieciešamie ūdensvada pievadi un sadzīves kanalizācijas atzari, kā arī tiks veikti esošo aku ūdensvada un/vai sadzīves kanalizācijas aku remonti, kuri ir avārijas stāvoklī. Remontdarbu laikā iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi; iedzīvotāji aicināti sekot līdzi būvdarbu zonā izvietotajām ceļa zīmēm.
 
Pēc SIA “Saltavots” veiktajiem remontdarbiem Siguldas novada pašvaldība Raunas un Trimpus ielās plānojusi asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbus, kurus plānots uzsākt nākamajā būvsezonā, iestājoties labvēlīgiem laikapstākļiem.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi