×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-18
Uzsāk jaunas apgaismojuma sistēmas izbūvi Līgo un Ievu ielā Ķiparos

Šonedēļ uzsākti darbi pie jaunas apgaismojuma sistēmas izbūves Līgo un Ievu ielā Ķiparos. Patlaban abās ielās veikti sagatavošanās darbi, pēc kuriem sekos jaunās apgaismojuma sistēmas izbūve, uzstādot energoefektīvas LED lampas.

Patlaban būvdarbu veicējs SIA “DELTA EM” veic attiecīgās dokumentācijas sakārtošanu; darbus pie labvēlīgiem apstākļiem plānots uzsākt septembra beigās, un tie tiks veikti aptuveni trīs nedēļu laikā no uzsākšanas brīža.

Būvdarbu veikšanas laikā tiks atstāts līdzšinējais apgaismojums Līgo ielā, taču pēc jaunās apgaismojuma sistēmas izbūves līdzšinējo apgaismojuma līniju paredzēts demontēt, likvidējot stabus un kabeļus, kas daļēji atrodas arī privātīpašumu teritorijās.

Projektēšanas, autoruzraudzības un izbūves izmaksas Līgo un Ievu ielu apgaismojuma sistēmas izveidei ir 24,5 tūkstoši eiro. Darbi tiek finansēti no Siguldas novada pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Paralēli tam noslēdzies iepirkums un norit apgaismojuma projektēšanas darbi Gravas, Nākotnes, Riekstu, Viršu un Zīļu ielā Ķiparos, kā arī Kārklu ielā Siguldā. Ja laikapstākļi atļaus, plānots šo ielu apgaismojuma izbūves darbus veikt šajā būvniecības sezonā. Jāatzīmē, ka apgaismojuma projektēšana sākotnēji tika paredzēta arī Ķiparu ielā, tomēr šai ielai apgaismojums netiks uzstādīts, jo ielai piegulošo nekustamo īpašumu īpašnieki pašvaldībā iesniedza kolektīvu iesniegumu par atteikšanos no ielu apgaismojuma. Turpinās arī Jasmīnu ielas apgaismojuma projektēšana, tās pārbūvi plānojot nākamajā gadā.

Kopumā ielu apgaismojuma atjaunošanai, izbūvei un modernizācijai no pašvaldības budžeta šogad plānots investēt 150 tūkstošus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi