×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-18
Pie divām Siguldas izglītības iestādēm plīvos Starptautiskie Ekoskolu karogi

Ekoskolu programmā paziņoti 2019./2020. mācību gada rezultāti. Apbalvojumu – Starptautisko Zaļo karogu – par sasniegumiem vides izglītībā ieguvušas divas Siguldas novada izglītības iestādes – bērnudārzs “Ieviņa”, kas to saņem jau septīto gadu, bet Siguldas 1. pamatskola – trešo gadu. Savukārt Ekoskolu sertifikātu ieguva arī Laurenču sākumskola un Allažu pamatskola.

Ekoskolu programma ir plašākā ilgtspējīgu skolu programma Latvijā un arī pasaulē. Latvijā tā katru gadu apvieno ap 200 izglītības iestāžu – no pirmsskolām līdz augstskolām. Ekoskolu programmā pasaulē piedalās vairāk nekā 59 tūkstoši skolu. Tās vieno kopīgs mērķis – iesaistīt skolēnus aizraujošā, uz rīcību orientētā un sociāli atbildīgā vides izglītības procesā, kas veicina ilgtspējīgu attīstību. Starptautiskā Zaļā karoga balva ir kvalitātes zīme, ar ko lepoties – to saņem tikai tās skolas, kas ilgstošā laika posmā spēj demonstrēt izcilas aktivitātes vides jomā. Latvijas Ekoskolas nosaukums un diploms ir nacionāla līmeņa balva skolām, kuras ir ceļā uz Zaļo karogu.

Ikgadējais Ekoskolu apbalvošanas pasākums notiks 22. septembrī plkst. 11.00–13.00 tiešraidē Vides izglītības fonda lapā sociālo tīklu vietnē Facebook.

Informāciju sagatavoja:
Ekoskolas koordinatore Siguldas 1. pamatskolā
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi