×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-18
Siguldas novada jaunos uzņēmējus aicina pietiekties pasākumā “Laukiem Būt”

Jau devīto gadu Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs un Pierīgas konsultāciju birojs aicina interesentus piedalīties pasākumā “Laukiem Būt”. Pasākumā aicināti pieteikties kā lauksaimniecības, tā ne ar lauksaimniecības sfēru saistīti ideju ieviesēji, kas vēlas attīstīt savu uzņēmējdarbību. Pasākuma mērķis ir jauniešu aktivizēšana laukos, to kompetenču attīstība, un iesaistīšana lauku uzņēmējdarbības un sabiedriskās dzīves attīstīšanā un veidošanā.

Pasākuma laikā norisināsies informatīvā diena, piecu dienu mācības, individuāla sadarbība ar konsultantiem sava biznesa plāna veidošanā, kā arī būs iespēja laimēt naudas balvas idejas attīstīšanai.

Pasākuma uzdevumi ir:

  • apmācīt jauniešus par ideju ģenerēšanu un analīzi, biznesa plāna veidošanu un projektu izstrādi;
  • palīdzēt jauniešiem īstenot savas idejas lauku attīstībai konsultāciju, teorētisku un praktisku nodarbību veidā;
  • organizēt konkursu jauniešiem par viņu biznesa ideju dzīvotspēju, konkursa kārtībā labākos darbus apbalvot ar naudas balvu.

Pierīgas pusē pasākuma “Laukiem būt” pirmā diena būs 9. oktobrī. Pieteikšanās norisinās līdz 25. septembrim, rakstot uz e-pasta adresi kristine.ragaine@llkc.lv.

Papildu informācija pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi