×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-24
Aizvadīta projekta “Nāc sportot!” 1. nodarbība; aicina pieteikties nākamajām

23. septembrī Siguldas Sporta skolā notika pirmā Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizētā atvērtā treniņnodarbība, realizējot projektu “Nāc sportot!” Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. Nodarbībā bērni vecumā no 7 līdz 14 gadiem tika iepazīstināti ar basketbolu.

Treneres Leldes Bērziņas vadībā skolēni izmēģināja savas prasmes basketbola driblā, metienos, piespēlēs, nodarbības laikā spēlēja dažādas spēles. Noslēgumā katrs dalībnieks saņēma sertifikātu par veiksmīgu piedalīšanos basketbola treniņā un nelielu saldu balvu par uzcītību un prieku sportot.

24. septembrī plkst. 18.00 Sporta skolā norisināsies projekta “Nāc sportot!” otrā nodarbība, piedāvājot apgūt badmintonu, savukārt 29. septembrī plkst. 18.00 Svētku laukumā notiks atvērtais treniņš orientēšanās sportā. Joprojām ir iespēja vecākiem pieteikt bērnus vecumā no 7 līdz 14 gadiem atvērtajam badmintona un orientēšanās sporta treniņam, zvanot uz tālruņa numuru 27875364.

Jau ziņots, ka biedrība “Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība”, īstenojot projektu “Nāc sportot!”, septembrī 60 iesācējus un bērnus no maznodrošinātām ģimenēm vecumā no 7 līdz 14 gadiem iepazīstinās ar vairākiem sporta veidiem, kā arī sniegs informāciju par iespējām uzsākt regulāras sportiskās aktivitātes Siguldas Sporta skolā vai Siguldas novada sporta biedrībās un klubos. Projekts “Nāc sportot!” tiek īstenots Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) projektu konkursa “Fizisko aktivitāšu un veselīga dzīvesveida popularizēšana Eiropas Sporta nedēļas 2020 ietvaros” un Eiropas Sporta nedēļas Centrālā pasākuma organizēšanas konkursa ietvaros. Finansējums 385 eiro apmērā tika piešķirts arī biedrībai “Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība” projekta “Nāc sportot!” realizēšanai.


 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi