×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-13
Sigulda – trešo reizi mīlētākā pilsēta Latvijā

Sigulda atzīta par Latvijā mīlētāko pilsētu jau trešo gadu pēc kārtas, liecina zīmolu topa “Baltic Brands” jaunākie dati. Latvijas iedzīvotāju balsojumā Sigulda kā ietekmīgs un iecienīts zīmols ieguvis 40,7% respondentu atzinību, otrajā vietā atstājot Ventspili (36,7%), bet trešajā vietā – Rīgu ar 35%.

Siguldu par mīlētāko pilsētu atzinuši respondenti, piedaloties aptaujā visā Latvijas teritorijā. “Siguldai kā zīmolam ir būtiska loma Latvijas iedzīvotāju sirdīs, jo tā ar savu oranžo aizrautību, četru gadalaiku piedāvājumu un mūsu inovatīvām idejām gan ļauj veicināt iekšējā tūrisma pieplūdumu, gan rada lepnumu ik vienam siguldietim par to, ka esam priviliģēti dzīvot šajā vietā! Šī atzinība vēlreiz pierāda, ka Sigulda ir izveidota kā ilgtspējīga un jaudīga pilsēta, jo spējusi nostiprināt savas pozīcijas aizvien pieaugošās konkurences apstākļos,” atzīst Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Atgādinām, ka pērn zīmolu tops tika organizēts Baltijas valstu mērogā un arī tad sīvā konkurencē Sigulda spēja noturēties kā mīlētākā pilsēta Latvijā. Pirmoreiz Latvijā mīlētākās pilsētas titulu Sigulda ieguva 2018. gadā, pirms tam mērķtiecīgi ik gadu pakāpjoties no 4. vietas 2011. gadā.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada, to veido “Nord DDB Riga” un partneri. Mīlētāko zīmolu tops ir svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīves stila un ieradumu atainojumā Latvijas mērogā.

Esam lepni par to, ka mūsu aizrautību novērtē arī citi!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi