×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-14
Paplašinās Siguldas ID kartes piedāvājumu loks

Esošajam Siguldas ID karšu programmas uzņēmēju klāstam pievienojušies 12 jauni sadarbības partneri – viesnīcas, saimniecības, mazumtirgotāji, un citu jomu uzņēmumi, kuri ID karšu īpašniekiem nodrošina iespēju saņemt vēl vairāk izdevīgus piedāvājumus:

► Burtu Gliemezītis” – 7% atlaide galda spēles “Burtu gliemezītis” iegādei;
► DUS “Circle K Latvija”– 2,5 centu atlaide no standarta cenas par katru ielieto degvielas (benzīna, dīzeļdegvielas) litru; 5 centu atlaide no standarta cenas par katru ielieto degvielas (benzīna, dīzeļdegvielas) litru kopā ar aktīvu “EXTRA Club” biedra karti;
► DUS “Latvijas Nafta” – 5 centu atlaide no standarta cenas par katru ielieto degvielas (benzīna, dīzeļdegvielas) litru; 15 % atlaide karstajiem dzērieniem; 10 % atlaide smalkmaizītēm un sviestmaizēm; 10 % atlaide dzeramajam ūdenim (gāzētam, negāzētam). Jāatzīmē, ka šīs atlaides spēkā visās “Latvijas Nafta” uzpildes stacijās Latvijā, uzrādot Siguldas ID karti;
► “Geštalta studija” – 10% atlaide pirmajām trīs konsultācijām;
► Veikals “Kunturi” – 5% atlaide visiem pirkumiem;
► “Turaidas gardumi” – 10% atlaide konditorejas izstrādājumiem;
► veikals “Elvi” Raganā – 2% atlaide preču iegādei;
► viesnīca “Boutique Hotel Bēršas” – 10% atlaide viesnīcas pakalpojumiem;
► interneta veikals “Fishing island” – 10% atlaide visiem pirkumiem;
► saimniecība “Lejaslīves” – 5% atlaide lauksaimniecības produkcijai;
► atpūtas parka “Rāmkalni” veikals – 10% atlaide uzņēmuma ražotajai produkcijai;
► bistro atpūtas parkā “Rāmkalni” – 10% atlaide maltītēm bistro.

Viss Siguldas ID karšu piedāvājums aplūkojams šeit.

Līdz šim personalizētās ID kartes Siguldas un Krimuldas novados saņēmuši vairāk nekā 15 060 deklarētie iedzīvotāji.

Atgādinām, ka ID karti Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 (pirmdienās, ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00, otrdienās, trešdienās, piektdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, sestdienās no plkst. 9.00 līdz 12.00) vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā (katru dienu no plkst. 9.00 līdz 18.00). Krimuldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Krimuldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz 18.00.

ID karti bez maksas var saņemt Siguldas un Krimuldas novada bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem iedzīvotājiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi