×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-15
Aicina pieteikt pretendentus apbalvojumam “Siguldas novada Gada novadnieks 2020”

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus līdz 21. oktobrim pieteikt novadniekus apbalvojumam “Siguldas novada Gada novadnieks 2020”. Tāpat kā pagājušajā gadā, apbalvojumu būs iespēja saņemt 10 Siguldas novada iedzīvotājiem, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Siguldas novada attīstībā vai sabiedriskajā dzīvē.

Anketa “Siguldas novada Gada novadnieks 2020” pretendentu pieteikšanai ir pieejama šeit, kā arī pašvaldības klientu apkalpošanas centros: Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Mores pagasta un Allažu pagasta pārvaldēs, kā arī Siguldas novada pašvaldībā Pils ielā 16.

Saskaņā ar nolikumu apbalvojumam “Siguldas novada Gada novadnieks” ir iespējams pieteikt personu, norādot tās vārdu un uzvārdu, kā arī vispusīgu nopelnu aprakstu par periodu no pagājušā gada oktobra līdz šā gada oktobrim. Pieteiktos kandidātus un pamatojumu nominēšanai izvērtēs Siguldas novada pašvaldības Apbalvojumu komisija, bet nomināciju ieguvējus apstiprinās Siguldas novada pašvaldības domes deputāti.

Nomināciju ieguvušās personas tiks godinātas Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā 17. novembrī.

Atgādinām, ka saskaņā ar “Siguldas novada pašvaldības apbalvojumu nolikumu”, kurā iekļautas nozaru balvas – “Gada balva izglītībā”, “Gada balva kultūrā”, “Uzņēmējdarbības gada balva”, “Gada balva sportā” –, nozaru izcilākie profesionāļi tiks godināti šajos pasākumos.

Jāatzīmē, ka apbalvojums “Siguldas novada Goda novadnieks” tiek piešķirts reizi mūžā par īpašiem nopelniem Siguldas novada labā. Pretendentus izvirza Siguldas novada pašvaldības domes komitejas, iesniedzot apbalvojumam pieteiktās personas nopelnu aprakstu. Apbalvojuma saņēmēju apstiprina ar pašvaldības domes lēmumu.

Pērn augstāko Siguldas novada pašvaldības domes apbalvojumu – nomināciju „Siguldas novada Goda novadnieks 2019” saņēma divi Siguldas novada iedzīvotāji – valsts emeritēta zinātniece Gaida Ābele par mūža ieguldījumu Latvijas dabas aizsardzības un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanā, un mēnešraksta “Siguldas Avīze” direktors Ivars Raudziņš par mūža ieguldījumu skolēnu interešu izglītības attīstībā un Siguldas novada sabiedriskajā dzīvē. Savukārt apbalvojumu “Siguldas novada Gada cilvēks 2019” dažādās kategorijās saņēma Alberts Linarts, Zinaīda Ceske, Līga Eigenfelde, Sintija Laizāne, Skaidrīte Roštoka, Dzintars Vilciņš, Jānis Bormanis, Māra Leitāne, Ruta Bite, Ivars Beitāns.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi