×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-15
Siguldas novadā uzsākta apkures sezona

Oktobrī uzsākta Siguldas novada daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pieslēgšana siltuma apgādei, ko veic pilsētas centralizētās siltumapgādes sistēmu apsaimniekotājs SIA “Wesemann–Sigulda”. Šobrīd siltumapgādei pieslēgtas turpat 110 daudzdzīvokļu ēkas; siltuma tarifs patlaban saglabājas līdzšinējais – 60,92 MWh.

SIA “Wesemann–Sigulda” aktīvi strādā ar parādniekiem, kuri nav norēķinājušies par siltumu iepriekšējās apkures sezonās, iespēju robežās cenšoties novērst situācijas, kad daudzdzīvokļu mājas apkurei pieslēgt nav iespējams. Tāpat siltumapgādes uzņēmums atgādina iedzīvotājiem, kuriem iekrājušies parādi, norēķināties par iepriekšējās apkures sezonās izlietoto siltumenerģiju, lai neciestu tie, kuri ir savlaicīgi norēķinājušies par siltumu. Arī pašvaldība strādā ar nemaksātājiem, kuri iekrāj parādus pašvaldības izīrētajos dzīvokļos – patlaban esošie seši parādnieki noslēguši vienošanos ar pašvaldību par parādu summas atmaksu. Salīdzinot ar 2019. gadu, šogad situācija ar parādu atmaksu ir uzlabojusies.

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, kuri atbilst maznodrošinātās ģimenes (personas) un trūcīgās ģimenes (personas) statusam, vērsties Sociālajā dienestā par sociālās palīdzības pabalsta piešķiršanu apkures izmaksu daļējai segšanai. Papildu informācija pieejama, zvanot Sociālā dienesta Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības nodaļas vadītājai Ilzei Pavasarei uz tālruņa numuru 67800966.

Aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un savlaicīgi nomaksāt rēķinus, jo no tā ir atkarīga siltuma padeve visā daudzdzīvokļu mājā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi