×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-16
Šonedēļ Siguldas novadā: koncerts “Vitamīns C”, grupas “Triānas parks” uzstāšanās un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē novadnieki un pilsētas viesi aicināti baudīt rudeni skaistākajās Siguldas vietās un Gaujas senielejas dabas takās. Norisināsies vairāki kultūras pasākumi – koncertzālē “Baltais flīģelis” izskanēs pianistu Marijas Mišelas Jaunzemes un Gintara Januševica koncerts “Vitamīns C”. Savukārt kultūras centrā “Siguldas devons” notiks grupas “Triānas parks” koncerts “11”. Siguldas pils kvartāla keramikas darbnīcā ģimenēm notiks meistardarbnīcas. Kultūras pasākumu apmeklētāji aicināti ievērot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības.

 

Piektdien, 16. oktobrī

  • Plkst. 12.00 bezmaksas nodarbība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Siguldas Sporta centra Spēka zālē.
    Nodarbībai iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 26761072 (Daina).
  • Plkst. 18.00 koncerts “Vitamīns C” koncertzālē “Baltais flīģelis”.
    Koncertā muzicēs pianisti Marija Mišela Jaunzeme un Gintars Januševičs. Pianistu solo programmas ietver skaņdarbus, kas komponēti tikai Do mažorā: Frederika Šopēna Mazurkas un Polonēze, Frānsisa Pulenka Novelete Nr.1, Volfganga Amadeja Mocarta Sonāte K. 330 Allegro moderato-Andante cantabile-Allegretto, Johana Sebastiana Baha – Leopolda Godovska Andante, Ērla Vailda Etīde Nr .4 Embraceable You (no cikla “7 Džordža Gēršvina etīdes”) un Ludviga van Bēthovena Sonāte op. 53 Allegro con brio-Introduzione, Adagio molto-Rondo, Allegretto moderato-Prestissimo.
    Ieeja – bez maksas ar īpašām ieejas kartēm. Apmeklētāji ieejas karti var saņemt koncertzāles “Baltais flīģelis” biļešu kasē. Apmeklētāju skaits ir ierobežots.

Sestdien, 17. oktobrī

  • Plkst. 11.00 un 14.00 keramikas meistardarbnīca visai ģimenei Siguldas pils kvartālā.
    Pieteikšanās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26995278.
  • Plkst. 18.00 Andra Muižnieka 75 gadu jubilejai veltīts Absolventu orķestra koncerts kultūras centrā “Siguldas devons”. PĀRCELTS!
    Koncerts piesardzības un drošības nolūkos pārcelts. Situācijai stabilizējoties, tiks izziņots koncerta norises datums un laiks. Ņemot vērā, ka koncerta biļetes ir personalizētas, kultūras centra “Siguldas devons” speciālisti sazināsies ar katru biļetes īpašnieku.

Svētdien, 18. oktobrī

  • Plkst. 11.00 un 14.00 keramikas meistardarbnīca visai ģimenei Siguldas pils kvartālā.
    Pieteikšanās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26995278.
  • Plkst. 18.00 grupas “Triānas parks” koncerts “11” kultūras centrā “Siguldas devons”.
    Pārceltais koncerts reizē būs arī jaunā grupas albuma “11” prezentācijas koncerts. Albumu “11” veido vienpadsmit dziesmas latviešu valodā un tas tika izdots grupas 11. pastāvēšanas gadā. Ieiešana jaunajā gadu desmitā atnes jaunu nobriedušāku skanējumu. Joprojām saglabājot savu dinamiskumu, skatuvisko spožumu un drosmi, grupa klausītājiem piedāvās tēmu un noskaņu daudzkrāsainību – stāstus par mīlestību, piederību, draudzību un Latviju.
    Biļetes cena – no 13 līdz 16 eiro. Visas biļetes, kas iegādātas uz 25. aprīļa koncertu, ir derīgas arī uz koncertu 18. oktobrī kultūras centrā “Siguldas devons”. Biļetes iespējams iegādāties tīmekļa vietnē www.aula.lv.

Izstādes

  • Retro velosipēdu izstāde “Visa dzīve vienā divritenī” Siguldas pagasta Kultūras namā
  • Mākslinieces Kristīnes Kliginas izstāde “Ārpus laika” Siguldas novada bibliotēkā
  • Skolotāju dienai veltīta Mākslas nodaļas pedagogu mākslas darbu izstāde Mākslu skolā “Baltais flīģelis”
  • Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņu vasaras plenēra darbu izstāde “Zaļās Villas krāsainie stāsti” Zaļās Villas kvartālā
  • Karitas Plakanes un Rudītes Līkopas fotoizstāde “Es piederu, vasara, tik tev ar savu tik atvērto dvēseles garu…” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Aigara Hibnera fotoizstāde “Spēle” kultūras centrā “Siguldas devons”
  • Izstāde “Agrārajai reformai – 100” Turaidas muzejrezervātā

Foto: @jana_1708


 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi