×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-16
Aicina piedalīties akcijā “Darīt digitāli – Tavs jaunais dzīvesveids!”

No 19. līdz 25. oktobrim norisināsies ikgadējā akcija “Dienas bez rindām”, kurai šogad dots jauns vadmotīvs – “Darīt digitāli – Tavs jaunais dzīvesveids!”. Akciju organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar iestādēm, pašvaldībām un bibliotēkām visā Latvijā. Arī Siguldas novada pašvaldība aicina novadniekus iesaistīties akcijā, kā arī izmantot pašvaldības pakalpojumu portālu e.sigulda.lv, kurā šobrīd pieejami 32 e-pakalpojumi.

Akcijas “Darīt digitāli – Tavs jaunais dzīvesveids!” mērķis ir mudināt sabiedrību pieteikt valsts un pašvaldību iestāžu pakalpojumus elektroniski, kā arī izmantot valsts piedāvātos digitālos rīkus, piemēram, e-parakstu un e-adresi ikdienas dzīves situāciju ērtākai un ātrākai risināšanai tiešsaistē.

Šogad VARAM akcijas ietvaros visas aktivitātes noritēs attālināti – katru dienu (no pirmdienas līdz piektdienai) paredzēti tiešsaistes semināri, kuros tiks stāstīts par dažādiem digitālajiem risinājumiem, ko piedāvā valsts un pašvaldību iestādes dažādu dzīves situāciju risināšanai, atvēlot katru dienu noteiktai tēmai (digitālie rīki, kultūra, nodarbinātība, uzņēmējdarbība, vides aizsardzība). Visi vebināri būs skatāmi programmas “Mana Latvija.lv. Dari digitāli!” vietnē un programmas lapā sociālo tīklu vietnē Facebook, kā arī YouTube.

Akcija “Darīt digitāli – Tavs jaunais dzīvesveids!” (iepriekš – Dienas bez rindām) tiek rīkota jau sesto gadu. 2019. gadā akcijā “Dienas bez rindām” sniegtas vairāk nekā 5 tūkstoši konsultācijas par e-pakalpojumiem. Kā liecina pērnā gada akcijas dalībnieku aptauja, 92% klientu pēc konsultācijas saņemšanas veidojusies lielāka izpratne par e-pakalpojumu izmantošanas ieguvumiem.

Papildu informācija apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi