×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-19
Šonedēļ uzsāks Siguldas ID karšu izsniegšanu Mālpils novada iedzīvotājiem

Siguldas novads ir vienīgais Latvijā, kurš ieviesis plašu iedzīvotāju lojalitātes programmu, kas veiksmīgi darbojas jau turpat desmit gadus. Jūnijā ID karšu paplašināšana notika Krimuldas novadā, kur lojalitātes programmā iesaistījušies jau vairāki simti krimuldiešu. Lai paplašinātu uzņēmēju un lojālo klientu loku, no 22. oktobra ID karšu programmas paplašināšana un ID kartes izsniegšana notiks arī Mālpils novadā.

Gatavojoties ID karšu programmas paplašināšanai, esošajam uzņēmēju klāstam pievienojusies Mālpils muiža ar viesnīcas un restorānu piedāvājumiem, ID karšu īpašniekiem nodrošinot iespēju saņemt vēl vairāk izdevīgus piedāvājumus:

  • viesnīca “Mālpils muiža” – 15% atlaide nakšņošanai viesnīcā;
  • restorāns “Mālpils muiža” – 10% atlaide maltītēm restorānā.

ID karšu programma iedzīvotājiem dod iespēju saņemt personalizētu  ID karti, ar kuru var saņemt dažādas atlaides pie novada uzņēmējiem, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Savukārt uzņēmējam tā ir iespēja piesaistīt plašāku klientu loku, neizstrādājot savu lojalitātes programmu, kā arī ietaupot līdzekļus sistēmas izveidei un uzturēšanai.

Siguldas un Mālpils ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides būs pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts būs pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies.

ID kartēm, kuras tiks izsniegtas Mālpils novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, būs tādi pati funkcionalitāte, bet atšķirīgi dizaini. Mālpils novadā būs pieejamas kartes ar novada dabas skatu, kā arī oranžā “Sigulda aizrauj!” karte.

ID kartes saņemšana un pašvaldības piedāvāto pakalpojumu aktivizēšana notiks pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas tās pašvaldības klientu apkalpošanas punktos, kur iedzīvotājs ir deklarējis savu dzīvesvietu: Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā, savukārt Mālpils novadā deklarētie iedzīvotāji – Klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1, Mālpilī, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz 17.30. ID karti bez maksas var saņemt Mālpils novada bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.

Atgādinām, ka ID karti Krimuldas novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Krimuldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz 18.00,

Šobrīd ar ID karti pieejami vairāk nekā 220 pakalpojumi un preces ar atlaidēm pie vairāk nekā 160 uzņēmumiem ne tikai Siguldas novadā, bet arī citviet. Ar plašo ID karšu programmas piedāvājumu klāstu var iepazīties šeit.

Mālpils novada uzņēmēji arī turpmāk var iesaistīties ID kartes programmā, rakstot savu īpašo piedāvājumu uz e-pasta adresi id@sigulda.lv. Līdz šim personalizētās ID kartes Siguldas un Krimuldas novados saņēmuši jau vairāk nekā 15 060 deklarētie iedzīvotāji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi