×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-19
Noslēgumam tuvojas Allažu pagasta Tautas nama labiekārtošanas darbi

Lai nodrošinātu Allažu pagasta Tautas nama pieejamību sabiedriskajām aktivitātēm visām iedzīvotāju grupām, uzlabotu iespējas dažādot sabiedriskās aktivitātes un kultūras pasākumus, kā arī veidotu vizuāli pievilcīgākas un mājīgākas telpas, Tautas namā veikti labiekārtošanas darbi.

Allažu pagasta Tautas nama labiekārtošanas darbu laikā ir atjaunots foajē, kurā izvietota arī gleznu un fotoattēlu eksponēšanas sistēma. Tāpat labiekārtota ģērbtuve, izveidotas labierīcības un duša personām ar kustību traucējumiem, atjaunotas sieviešu un vīriešu labierīcības, kurās ir iebūvēta jauna ventilācijas sistēma. Ir izremontēta arī kāpņu telpa un saimnieciskā telpa, kā arī mākslinieku telpa, kuru mazās formas amatiermākslas kolektīvi varēs izmantot arī mēģinājumu procesam. Papildus atjaunotajās telpās ievilkta jauna elektroinstalācija. Ārpusē pie ēkas ir izvietots izgaismots afišas stabs, kas nodrošina arī teritorijas apgaismošanu.

Tautas nama labiekārtošanas darbi veikti LEADER projekta “Allažu tautas nama pirmā stāva foajē, sanmezglu un ģērbtuvju atjaunošana” ietvaros. Remontdarbi mākslinieku telpā, kāpņu telpā un saimnieciskajā telpā, daļa remontdarbu, kā arī afišas staba iegāde un uzstādīšana segta no Siguldas novada pašvaldības budžeta. Kopējās projekta izmaksas ir 91 816,03 eiro ar PVN, no tām 45 000 eiro ir Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums.

Tautas nama ēka ir celta 1926. gadā, no uzcelšanas brīža ēkas iekšpusē nav bijuši būtiski uzlabojumi. Allažu pagasta Tautas nama ēkai 2018. gadā ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējumu tika pilnībā nomainīts jumts un atjaunota ēkas ārpuse, nomainot logus, pārbūvējot un sakārtojot ēkas ieeju, kā arī izbūvējot uzbrauktuvi cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem vai ērtākai bērnu ratiņu pārvietošanai.

Pēc Allažu pagasta Tautas namā veiktajiem remontdarbiem pasākumu sezona tiks atklāta 24. oktobrī, kad Allažu pagasta iedzīvotāji un citi novadnieki aicināti uz koncertprogrammu “Kad satiksimies”. Koncertā uzstāsies mūziķu trio – Iveta Baumane, Roberts Pētersons un Viesturs Samts. Tāpat Allažu pagasta Tautas nama apmeklētājiem būs iespēja apskatīt īpaši šim notikumam veidotu stikla mākslinieces Lauras Rostokas izstādi, kā arī video sveicienu, ko, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus, gatavo Allažu pagasta Tautas nama amatiermākslas kolektīvi. Svētku reizē tiks izteikta pateicība arhitektam, projekta virzītājiem, SIA “REA Būve” kolektīvam un ikvienam, kas ieguldīja savu darbu Allažu pagasta Tautas nama atjaunošanā. Jāatzīmē, ka nākamgad Tautas nams svinēs savu 95. jubileju.

Ieeja 24. oktobra atklāšanas pasākumā ir bez maksas, taču iepriekš Allažu pagasta pārvaldē jāizņem bezmaksas ieejas kartes. Papildu informācija, sazinoties ar Allažu pagasta Tautas nama vadītāju Guntu Kliestu, zvanot uz tālruņa numuru 28309186.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi