×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-21
23. oktobrī notiks tiešsaistes biohakinga lekcija kopā ar Kasparu Vendeli

Piektdien, 23. oktobrī, plkst. 17.00 sociālo tīklu vietnē “Facebook” Siguldas novada pašvaldības lapā novadnieki un citi interesenti aicināti vērot tiešsaistes lekciju par biohakingu. Aptuveni stundas garumā uzņēmējs un viens no biohacking.lv dibinātājiem Kaspars Vendelis iepazīstinās ar biohakingu un kā ar to varam strādāt, lai uzlabotu savu fizisko un garīgo veselību, tostarp kā tikt galā ar stresu. Lekciju būs iespēja skatīties bez maksas!

Tāpat būs iespēja apgūt elpošanas vingrinājumus, uzzināt par miega uzlabošanas metodēm un kā to visu integrēt savā ikdienā.

Jēdziens biohakings ir mūsdienīgs nosaukums lietām, ko cilvēki ir darījuši jau labu laiku – lai uzlabotu savu veselību (ķermeni un prātu), tiek pievērsta pastiprināta uzmanība savam dzīvesveidam un tā maiņai, sākot ar savas diētas izstrādi, fizisko aktivitāšu pielāgošanu, tieši sev paredzētiem uztura bagātinātājiem, meditāciju, līdz dažādu ideju pārbaudei uz sevis un jaunāko tehnoloģiju ieviešanu savā dzīvē.

Jau ziņots, ka Kaspara Vendeļa lekcija tika plānota Veselības dienu laikā, tomēr saistībā ar valstī noteiktajiem drošības pasākumiem vīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai, Veselības dienas atceltas. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju Latvijā, Veselības dienas, iespēju robežās saglabājot plānoto programmu, plānots pārcelt uz pavasari.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi