×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-22
Mālpils novadā izsniegtas pirmās Siguldas ID kartes

Ceturtdien, 22. oktobrī, uzsākta Siguldas ID kartes programmas paplašināšana Mālpils novadā, un pirmās izsniegtās kartes ar pielāgoto dizainu saņēma Steķu ģimene no Mālpils. Ģimene norāda, ka daudzbērnu ģimenei, kura 2016. gadā ieguvusi Goda ģimenes titulu, vajadzību ir daudz, tāpēc ID kartes priekšrocības tiks izmēģinātas jau kādā no tuvākajiem pirkumiem.

“Mūsu turpat desmit gadus lolotais Siguldas ID karšu projekts ir pieaudzis un ieguvis jaunus draugus. Tagad ne tikai siguldieši, bet arī krimuldieši un mālpilieši varēs iegūt neskaitāmas priekšrocības pie Siguldas novada un apkārtnes uzņēmējiem. Savukārt uzņēmējiem mūsu lojalitātes programma dod iespēju iekļauties kopējā mārketinga tīklā un sajust piederību savam reģionam, iegūstot uzticamu klientu loku. Tādējādi mēs visi kopā veicinām mums tuvāk esošo uzņēmēju attīstību kopējās konkurences apstākļos. Svarīgi atzīmēt arī to, ka gan Krimuldas, gan Mālpils novada iedzīvotāju ID kartēm ir dizaini, kuri prezentē kādu īpašu vietu viņu novadā. Man ir patiess prieks, ka pirmo ID karšu ieguvēji Mālpilī ir Goda ģimene, kuru visi kopā sveicam ar uzņēmēju sarūpētajām dāvanām,” atzīst Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs, ID kartes projekta idejas autors Uģis Mitrevics.

 Siguldas ID karšu programmas sadarbības partneri pirmajiem 10 jauno ID karšu īpašniekiem ir sarūpējuši vairākus pārsteigumus:

  • dāvanu karti 50 eiro vērtībā no optikas salona “Redzes centrs”;
  • dāvanu karti 50% atlaidei limfodrenāžas ruļļu kursam no salona “Laine’s Nail Art Studio”;
  • dāvanu karti SPA pirts kompleksa apmeklējumam no viesnīcas “SPA Hotel Ezeri”;
  • dāvanu karti 20 eiro vērtībā no veikala “Okej”;
  • dāvanu karti 20 eiro vērtībā no viesnīcas “Mālpils muiža”;
  • dāvanu karti no skaistumkopšanas salona “Salons ĒRA”;
  • dāvanu kartes no taktisko spēļu bāzes “POLIGON 1”;
  • spieķi no Siguldas spieķu darbnīcas;
  • dāvanas no “DPD Latvija”;
  • dāvanas no Siguldas novada Tūrisma informācijas centra.

Jau ziņots, ka Siguldas un Mālpils ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides būs pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts būs pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies. Ar visu plašo ID karšu programmas piedāvājumu klāstu var iepazīties šeit.

Līdz šim personalizētās ID kartes Siguldas un Krimuldas novados saņēmuši jau vairāk nekā 15 060 deklarētie iedzīvotāji.

Atgādinām, ka ID karti Mālpils novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Mālpils novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1, Mālpilī, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz 17.30, Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā, Krimuldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā.

ID karti bez maksas var saņemt Siguldas, Krimuldas un Mālpils novada bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi