×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-26
Siguldas Sporta centrā trenējas ārzemju sportisti; tiek ievēroti drošības pasākumi

Līdz ar treniņu sezonas uzsākšanu bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” ārzemju sportisti trenējas arī Siguldas Sporta centrā. Siguldas Sporta centrs informē, ka sadarbībā ar bobsleja un kamaniņu trasi “Sigulda”, kā arī vietējiem un ārvalstu komandu treneriem ir radīti maksimāli droši apstākļi ārvalstu sportistu treniņiem un Siguldas Sporta centra apmeklētājiem.

Sportistu uzturēšanās Latvijā tiek stingri kontrolēta, un Latvijas Sporta federāciju padome ir izstrādājusi noteikumus, kuri ikvienam ārvalstu sportistu komandas ir jāievēro. Pirms viņi ierodas Latvijā sportisti veic pirmo testu, tas nozīmē, ka tikai ar negatīvu testu sportisti atlido uz Latviju. Ierodoties Latvijā, 24 stundu laikā tiek veikts otrais tests, kuram arī ir jābūt negatīvam, lai sportists varētu uzsākt treniņus gan bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, gan Siguldas Sporta centrā. Savukārt pēc piektās dienas tiek veikts trešais Covid-19 tests. Latvijā testi tiek veikti uz vietas bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, kur tos veic “E. Gulbja laboratorijas” pārvietojamajā Covid-19 testa stacijā, kas minimizē sportistu pārvietošanos bez testa rezultātiem.

Uz treniņiem Siguldas Sporta centrā ārvalstu sportistiem ir atsevišķi nodalīta skrejceliņa zona, kurā tiek aizvadīti treniņi. Lai nokļūtu uz savu treniņa zonu, sportistiem ir izveidota atsevišķa ieeja un viņi nenāk Siguldas Sporta centrā pa galveno ieeju. Sportistiem ir ierīkota arī atsevišķa tualete un ierādīta auto novietošanas vieta.

Skrejceliņa zonā ir izvietotas vairākas roku un inventāra dezinfekcijas vietas, lai maksimāli sportistu justos droši pirms un pēc treniņiem. Tāpat arī telpas tiek nepārtraukti vēdinātas, bet starp komandām tiek ievērots 30 minūšu pārtraukums.

Pašlaik Siguldas Sporta centrā trenējas sportisti no 9 dažādām valstīm.

 


 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi