×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-27
Attālinātas ikgadējās iedzīvotāju tikšanās šonedēļ norisināsies Morē, Allažos, Jūdažos un jauniešiem

Lai nepārkāptu pulcēšanās ierobežojumus un rūpētos par novadnieku drošību vīrusa Covid-19 izplatības laikā, Siguldas novada pašvaldības vadība ikgadējās iedzīvotāju tikšanās šogad aizvadīs attālināti. Lai saziņa būtu pieejama dažādu paaudžu novadniekiem, kā plašākais un ērtāk izmantojamākais saziņas rīks izvēlēts tālrunis, bet, iepriekš piesakoties, būs iespēja ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu sazināties tiešsaistes platformā “Zoom”.

Lai Siguldas novada iedzīvotājiem būtu iespēja pārrunāt aktuālos jautājumus ar domes priekšsēdētāju, iedzīvotāji aicināti zvanīt uz bezmaksas tālruņa numuru 80000388 šādos laikos:

  • Mores pagasta iedzīvotājiem un uzņēmējiem – 27. oktobrī no plkst. 17.00 līdz 18.30;
  • Allažu pagasta iedzīvotājiem un uzņēmējiem – 28. oktobrī no plkst. 17.00 līdz 18.30;
  • Jūdažu ciema iedzīvotājiem un uzņēmējiem – 29. oktobrī no plkst. 17.00 līdz 18.30;
  • Siguldas novada jauniešiem – 30. oktobrī no plkst. 16.00 līdz 17.30.

Tie, kas vēlēsies sazināties, izmantojot tiešsaistes platformu, ar priekšsēdētāju aktuālos jautājumus varēs pārrunāt lietotnē “Zoom”. Lai pieteiktu tiešsaistes laiku, aicinām rakstīt uz e-pasta adresi prese@sigulda.lv, no kuras uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta tiešsaistes saite.

Ar šajā gadā padarītajiem darbiem novadnieki var iepazīties pašvaldības izveidotā e-žurnālā, savukārt buklets kā drukāts izdevums pieejams visos pašvaldības klientu apkalpošanas centros.

Atgādinām, ka nākamajā nedēļā, 3. un 4. novembrī, no plkst. 18.00 līdz 20.00 sazvanīt priekšsēdētāju būs iespējams arī attiecīgi Siguldas pagasta un Siguldas pilsētas iedzīvotājiem un uzņēmējiem.

Lai attālinātās saziņas laikā iedzīvotājiem būtu iespēja sniegt ierosinājumus un nākotnes iniciatīvas, kuras pašvaldība varētu iekļaut nākamā gada budžeta plānošanas periodā, aicinām savu ideju dāvināt akcijas laikā “Dāvini ideju domei”, aizpildot anketu tīmekļa vietnē www.sigulda.lv. Ņemot vērā situāciju, idejas varēs iesniegt līdz 5. novembrim. Tāpat ar pašvaldību var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv, aizpildot e-pakalpojumus portālā e.sigulda.lv vai Siguldas mobilajā lietotnē, kā arī rakstot atbildīgajam speciālistam uz viņa e-pastu.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi