×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-28
Uzsākta Lauku ielas pārbūve

Lai sekmētu dzīvotspējīgu uzņēmumu veidošanos, investīciju piesaisti, jaunu darbavietu radīšanu un nodrošinātu videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu teritoriālo izaugsmi, Siguldas novada pašvaldība ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu šajā būvniecības sezonā uzsākusi Lauku ielas pārbūvi. Būvdarbi paredz ielas pārbūvi visā tās garumā – no apgriešanās laukuma aiz Beltes ielas līdz Gāles ielai un no Gāles līdz Jūdažu ielai. Patlaban tiek veikti ielas sagatavošanas darbi posmā no Jūdažu līdz Gāles ielai, kur labvēlīgos laikapstākļos paredzēts izbūvēt apakšzemes komunikācijas – sadzīves kanalizāciju, ūdensvadu, lietus kanalizāciju.

Nākamajā gadā paredzēts turpināt Lauku ielas būvdarbus atlikušajā posmā, kā arī veikt apgaismojuma izbūvi un asfaltseguma ieklāšanu visā būvdarbu posmā. Darbus plānots noslēgt nākamā gada novembrī.

Lauku ielas izbūves laikā iedzīvotāji aicināti sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām būvdarbu zonā. Piekļūšana pie īpašumiem tiks nodrošināta, taču, ja īslaicīgi, izbūvējot apakšzemes komunikācijas, pieeja pie īpašumiem tiks liegta, par to būvuzņēmējs pirms darbu veikšanas informēs privāti. Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti sazināties ar būvdarbu vadītāju Andi Bellu, zvanot uz tālruņa numuru 28833427. Satiksmes organizācijas shēmas pieejamas šeit un šeit.

Komunikāciju izbūvi veic ģenerāluzņēmēja SIA “Limbažu ceļi” apakšuzņēmējs SIA “Woltec”.

Jau ziņots, ka projekta “Lauku ielas pārbūve, teritorijas revitalizācijas uzņēmējdarbības atbalstam” īstenošanas kopējās izmaksas ir 1 044 123,86 eiro, tai skaitā Eiropas reģionālās attīstības fonda finansējums – 887 505,28 eiro. Plānots, ka projekta īstenošana veicinās 38 jaunu darbavietu radīšanu. Ielas izbūve veicinās vairāk nekā 3,5 hektāru plašu ražošanas zonas attīstību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi