×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-05
Pakalpojumu centram mainīts darba laiks; iedzīvotāji aicināti izmantot e-pakalpojumus

Ņemot vērā vīrusa Covid-19 izplatību, Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centram tiek mainīts darba laiks. Turpmāk Pakalpojumu centrs strādās pirmdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00, otrdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, trešdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00, taču piektdienās darba laiks turpmāk būs saīsināts, strādājot no plkst. 8.00 līdz 14.00, savukārt sestdienās Pakalpojumu centrs būs slēgts. Apmeklētāju pieņemšana klātienē Pakalpojumu centrā notiks darbdienās no plkst. 10.00 līdz 12.00, izņemot trešdienas, kad klātienes apkalpošana notiks no plkst. 8.30 līdz 15.00. Šajā laikā darbu turpinās arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes speciālisti. Pašvaldības administrācijas ēkās Pils ielā 16, Zinātnes ielā 7, kā arī Mores pagasta un Allažu pagasta pārvaldē klientu apkalpošana klātienē ir pārtraukta.​

Siguldas novada pašvaldība pakalpojumu saņemšanai aicina izvēlēties neklātienes formu, aizpildot pieteikumus pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, kur pieejami arī pašvaldības pakalpojumu apraksti. Portālā latvija.lv attālināti var saņemt arī valsts pārvaldes pakalpojumus. Iesniegumu vai dokumentu, kas adresēts pašvaldībai un parakstīts ar drošu elektronisku parakstu, var sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Atgādinām, ka e-paraksts personas apliecībā (eID kartē) un eParaksts mobile risinājumā tiek nodrošināts neierobežotu reižu skaitu, un ir bez maksas.

Saziņai ar pašvaldību aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat aicinām sazināties ar atbildīgo speciālistu, rakstot uz viņa e-pasta adresi. Informācijas apmaiņa ar iedzīvotājiem notiks arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv pakalpojumā “Vēstule pašvaldībai”, kā arī sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter. Tāpat, ņemot vērā Pakalpojumu centra saīsināto darba laiku, iedzīvotājiem steidzamos gadījumos būs iespēja saņemt pašvaldības pakalpojumus ārpus darba laika, iepriekš par to vienojoties ar Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāju Santu Sāru-Kukuli, rakstot uz e-pasta adresi santa.sara@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 80000388.

Atgādinām, ka saskaņā ar Ministru kabineta pieņemtajiem lēmumiem vīrusa Covid-19 ierobežošanā, klientu apkalpošanas speciālisti apkalpošanas vietās piesardzības nolūkos tiek nodrošināti ar aizsargstiklu, savukārt vietās, kur tas nav iespējams, tiek lietotas maskas vai vizieri. Rūpējoties par higiēnu, tiek nodrošināti arī roku dezinfikatori; tiek veikta apmeklētāju reģistrācija, lai nepieciešamības gadījumā varētu ar iedzīvotājiem sazināties. Apmeklētāji lūgti izmantot sejas aizsargmasku, ievērot divu metru distanci, kā arī izmantot roku dezinfekcijas līdzekļus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi