×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-06
Bērnudārzs “Ieviņa” Rīcības dienu laikā aicina kļūt videi draudzīgākiem

Šonedēļ Latvijas Ekoskolās, tostarp Siguldas novada Ekoskolās - Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādē “Ieviņa”, Siguldas 1. pamatskolā, Allažu pamatskolā un Laurenču sākumskolā – notiek Rīcības dienas 2020. Šī gada akcijas sauklis ir “Labie darbi planētai!”, aicinot vērst uzmanību klimata pārmaiņām, bioloģiskās daudzveidības izzušanai un aprites ekonomikas principu ieviešanai ikdienā. Rīcības dienu laikā bērnudārzs “Ieviņa” video vēstījumos vērš sabiedrības uzmanību uz bioloģiskās daudzveidības samazināšanos, kā arī aktualizē jautājumus par pārtiku un pārtikas atkritumiem.

Ar atraktīvu bērnudārza “Ieviņa” audzēkņu iestudēto videodziesmu par bioloģiskās daudzveidības izzušanas cēloņiem bērni aicina katru padomāt par to, ko var darīt, lai saudzētu dabu un dzīvotu videi draudzīgāk.

Youtube

Savukārt video, kurā bērni dalās pieredzē, kā izvēlas vietējo un pašu audzēto pārtiku un samazina pārtikas atkritumus, bērnudārza “Ieviņa” audzēkņi, skolotāji un vecāki aicina ikvienu samazināt pārtikas atkritumus un būt videi draudzīgākiem.

Youtube

Rīcības dienas 2020 norisinās no 2. līdz 8. novembrim visā Latvijā, iesaistot ap 37 000 bērnus un jauniešus no vairāk nekā 130 izglītības iestādēm. Kampaņa Latvijā notiek jau astoto gadu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi