×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-09
Veiktas izmaiņas Siguldas Sporta centra darbībā

Ņemot vērā Ministru kabineta pieņemto lēmumu par ārkārtējās situācijas izsludināšanu no 9. novembra līdz 6. decembrim, veiktas izmaiņas Siguldas Sporta centra darbībā. Ūdens atrakciju parks no 9. novembra līdz 6. decembrim būs slēgts, peldbaseinā nebūs pieejama arī sauna, taču grupu treniņi līdz 10 cilvēkiem ārtelpās, individuālie treniņi peldbaseinā un Spēka zālē notiks.

Grupu nodarbības pieaugušajiem turpināsies un notiks ārā, pie sporta centra iekārtotā vingrošanas zonā. Maksimālais dalībnieku skaits vienā grupā ir 10 cilvēki. Grupu nodarbību grafiks aplūkojams šeit.

Spēka zāle un peldbaseins būs atvērts gan individuālam apmeklējumam, gan individuālām nodarbībām ar treneri. Individuālām nodarbībām var pieteikties, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Individuālajās nodarbības varēs būt arī vairākas personas, kas ir no vienas mājsaimniecības. Peldbaseina treneru pieejamie laiki apskatāmi šeit. Peldētapmācības skolas nodarbības nenotiks, bet visi Peldētapmācības skolas abonementi tiks pagarināti. Darbdienās Spēka zāle un peldbaseins strādās ierastajā darba laikā, taču brīvdienās darba laiks tiek saīsināts – sestdienās un svētdienās Spēka zāle un peldbaseins strādās no plkst. 9.00 līdz 20.00.

Siguldas Sporta diagnostika būs atvērta, tajā būs pieejami fizioterapeita un uztura speciālista pakalpojumi, masāžas, teipošana un citi pakalpojumi.

Lai apmeklētu Siguldas Sporta centru, obligāti nepieciešama iepriekšēja apmeklējuma rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi ssc@siguldassports.lv.

Atgādinām, ka atrodoties Siguldas Sporta centra vestibilā obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs. Siguldas Sporta centrs rekomendē uzturēties ģērbtuvēs ne ilgāk kā 15 minūtes, dezinficēt rokas ienākot sporta centrā un pārvietojoties starp zonām, un ievērot divu metru distanci.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi