×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-16
18. novembrī varēs izskriet, nonūjot vai apiet Latvijas kontūru Siguldā

Turpinot aizsākto tradīciju, jau trešo gadu pēc kārtas 18. novembrī par godu Latvijas dzimšanas dienai Siguldas Sporta centrs aicina ikvienu izskriet, nonūjot vai apiet Latvijas kontūru Siguldā. Šogad novadnieki aicināti sportot individuāli, bet domās būt vienotiem par stipru un veselu Latviju.

Distances garums būs aptuveni 11 kilometri un 180 augstuma metri, tās laikā divreiz nāksies pievarēt Gaujas senielejas kāpumus un kritumus, savukārt aptuveni divi kilometri būs gar mazu strautiņu, pa gravu un cauri meža biezoknim. Trase ir vidējas grūtības.

Ievērojot šī brīža situāciju un aizliegumus pulcēties, kā arī rīkot publiskos pasākumus, distanci katrs pats varēs izskriet jebkurā laikā 18. novembrī, uzsākot distanci sev vēlamā vietā, jo distance būs marķēta pulksteņrādītāja virzienā. Maršruta GPX fails pieejams šeit.

Papildus Siguldas Sporta centrs ir izstrādājis vēl vienu Latvijas kontūras maršrutu, kas būs piemērots arī mazākiem sportot gribētājiem, jaunajām ģimenēm ar bērnu ratiņiem vai arī vieglāka pastaigu maršruta veicējiem. Maršruts ir nepilnus 6 kilometrus garš un ved pa pilsētas gājēju celiņiem vai mazas intensitātes ielām. Šī trase nebūs marķēta, tāpēc interesenti aicināti izmantot šo GPX failu vai sekot aprakstam: Siguldas Sporta Centra autostāvvieta–Krišjāņa Barona iela–Dārza iela–Nītaures iela–Jura Ozola iela–Rožu iela–Viestura iela–Raunas iela–Stacijas iela–Gāles iela–Andreja Pumpura iela–Rīgas iela–Ausekļa iela–Bebrenes iela–Šveices iela–Pils iela (līdz namam Nr. 12)–kultūras centrs “Siguldas devons”–Siguldas vecā autoosta–Raiņa iela–Ausekļa iela–Parka iela–Oskara Kalpaka iela–Siguldas Sporta centra autostāvvieta.

Dalībnieki aicināti ģērbties atbilstoši laika apstākļiem un skrējiena laikā izmantot savas viedierīces, lai pēc tam dalītos ar Latvijas dzimšanas dienā paveikto maršrutu. Ikviens, kurš veiks pilnu vai nu 11 kilometru garo maršrutu, vai 6 kilometru maršrutu un dalīsies ar sava maršruta ierakstu no (Endomondo, Strava un citām lietotnēm), pievienojot mirkļbirku #IzskrienLatvijuSiguldā savās sociālo tīklu vietnēs, piedalīsies loterijā.

Papildu informācija apskatāma šeit.

Dalība – bez maksas.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi