×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-17
Novadnieki uzrāda teicamus rezultātus SkiErg Pasaules sprinta sacensībās

Fischer Slēpošanas centrā 12. un 14. novembrī jau piekto gadu pēc kārtas norisinājās virtuālās sacensības SkiErg Pasaules sprints. Ņemot vērā sacensību specifiku un iespēju sacensties visiem dalībniekiem pasaulē virtuāli, tās varēja norisināties arī šogad. Kā iepriekšējos gados, tā arī šogad novadnieki uzrādīja izcilu sniegumu un izcīnīja godalgotus rezultātus gan pasaules, gan Latvijas mērogā.

Teicamus rezultātus pasaules līmenī izcīnīja Kristīne Brunere vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem, iegūstot 1. vietu pasaulē un uzstādot ātrāko distances laiku Latvijā sieviešu grupās ar rezultātu 4:07.8. Rainers Paeglis vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem izcīnīja 2. vietu pasaulē un sasniedza ātrāko distances laiku Latvijā vīriešu grupās ar rezultātu 3:18.7. Savukārt Keita Marcinkēviča vecuma grupā līdz 12 gadiem ieguva 3. vietu pasaulē un 1. vietu Latvijā savā vecuma grupā ar rezultātu 5:20.7.

Labus rezultātus sieviešu konkurencē vietējā sacensību līmenī uzrādīja Inese Miltiņa vecuma grupā no 40 līdz 49 gadiem ar distances laiku 4:42.8 un Anita Zālīte vecuma grupā no 60 līdz 69 gadiem ar distances laiku 5:03.5.

Vīriešu konkurencē labākie rezultāti vietējā līmenī ir Emīlam Vanagam vecuma grupā līdz 12 gadiem, izcīnot 1. vietu ar distances laiku 5:08.5 un Tomam Veitam vecuma grupā no 40 līdz 49 gadiem ar distances laiku 3:35.5.

Visi sacensību rezultāti ir apkopoti un publicēti sacensību organizētāja – trenažieru ražotāja “Concept 2” – tīmekļa vietnē šeit.

Arī ikdienā ikvienam ir iespējams izmantot SkiErg trenažieri, kas izvietots Fischer Slēpošanas centrā un Siguldas Sporta centrā, lai sagatavotos jaunajai distanču slēpošanas sezonai, kā arī lai piedalītos SkiErg Pasaules sprintā un uzstādītu jaunus personīgos, Latvijas un pasaules rekordus.

Informāciju sagatavoja:
SIA “Siguldas sporta serviss” mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste
Aneta Galdiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi