×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-19
Noslēgušies centralizēto notekūdeņu savākšanas sistēmu būvdarbi

Ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu nodrošinātājs SIA “Saltavots” informē, ka ir noslēgušies projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta”, Nr. 5.3.1.0/16/I/001, būvdarbi. 2018. gada decembra beigās ekspluatācijā tika pieņemti projekta 1. posma būvdarbi, taču šā gada novembrī ekspluatācijā ir pieņemti projekta 2. posma būvdarbi.

Projekta ietvaros centralizētā sadzīves kanalizācijas sistēma Siguldas notekūdeņu aglomerācijā ir paplašināta par 6,7 kilometriem, izbūvētas trīs jaunas kanalizācijas sūkņu stacijas un veikta vienas esošās kanalizācijas sūkņu stacijas tehnoloģiskā aprīkojuma pārbūve.

Projekta īstenošanas rezultātā pieslēguma iespēja centralizētajai sadzīves kanalizācijas sistēmai ir radīta 279 iedzīvotājiem. Līdz 2020. gada novembrim centralizētajai sadzīves kanalizācijas sistēmai ir pieslēgušies 171 iedzīvotājs.

Turpmākās aktivitātes līdz projekta īstenošanas beigu termiņam, 2021. gada decembrim, būs saistības ar iedzīvotāju pieslēgšanos paplašinātajai centralizētās sadzīves kanalizācijas sistēmai.

Tāpat SIA “Saltavots” informē, ka šā gada novembrī un decembrī nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuriem ir radītas pieslēguma iespējas centralizētajai kanalizācijas sistēmai, bet tās nav vēl izmantotas, tiks nosūtīti uzaicinājumu sniegt informāciju par plānoto pieslēguma izmantošanas laiku vai atteikumu izmantot radīto pieslēguma iespēju.

Projektu “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta”, Nr. 5.3.1.0/16/I/001 īsteno SIA “Saltavots” ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi