×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-19
Allažu pamatskolā diskutē par aprobācijā nodotajiem mācību materiāliem

Kopš 2020./2021. mācību gada sākuma vietnē www.uzdevumi.lv pedagogiem tiek piedāvāti jaunā mācību satura materiāli, kas balstīti kompetenču pieejā un atbilst jaunajam mācību standartam. Materiāli izstrādāti Eiropas Sociālā fonda projekta “Digitālo mācību un metodisko līdzekļu izstrāde Uzdevumi.lv modernizācijai” ietvaros un nodoti aprobācijai sešās Latvijas izglītības iestādēs, tostarp Allažu pamatskolā.

Šā gada 12. novembrī tiešsaistē tika organizēta piektā projekta Uzraudzības padomes sēde, kurā aprobācijā iesaistītās izglītības iestādes diskutēja par aprobācijā nodotajiem izstrādātajiem digitālajiem mācību un metodiskajiem materiāliem. Tika apspriesta ne tikai jau aprobēto materiālu izmantošanas statistika un nepieciešamie uzlabojumi, bet citu starpā arī aktualizēts jautājums par pedagogu digitālo pratību. Gan valstī esošā Covid-19 situācija, gan jaunais izglītības standarts pedagogiem paredz mācību procesā arvien vairāk pielietot digitālos rīkus un materiālus, tādējādi radot noslodzi pedagogam ne tikai sagatavot mācību materiālus, bet arī apgūt papildu zināšanas un prasmes, kas saistītas ar mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu. Vietnes uzdevumi.lv projekta un portāla redakcijas komanda sniedz atbalstu digitālo rīku un digitālo mācību un metodisko materiālu pielietošanā – tiek veikta gan telefoniska un elektroniska konsultēšana, gan nodrošināts tiešsaistes atbalsts aprobācijas procesā iesaistītajiem pedagogiem.

Projekta ieviešana, izstrādājot materiālus, kas balstīti uz moderno tehnoloģiju iespēju izmantošanu, veicinās skolotāju spēju integrēt globalizācijas jaunumus izglītības saturā atbilstoši bērnu spējām.

Aprobācijas stadijā esošajam mācību saturam nav ierobežota piekļuve, tāpēc jebkurš tīmekļa vietnes www.uzdevumi.lv lietotājs var sniegt savu vērtējumu par projekta ietvaros publicētajiem digitālajiem un metodiskajiem mācību līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja:
SIA “Uzdevumi.lv” projekta vadītāja
Evija Vērzemniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi