×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-07-14
Norisināsies tautas skrējiens „Siguldas tilti”

Kādam Siguldas tilti saistās ar tiltu pāri Gaujai, pie kura no gaisa ceļa vagoniņa lec drosmīgie ar gumijām, citiem – ar kājnieku tiltiņu pie Velna alas. Tie, kas regulāri nodarbojas ar skriešanu zina, ka abus tiltus gleznainajā apvidū jau vairākus gadus saista krosa trase. Arī šogad, 18. jūlijā plkst. 11.00 pie Serpentīna ceļa sākuma kalna pakājē tiks dots starts biedrības "A2", Rīgas rajona Sporta iniciatīvu centra un Siguldas novada domes rīkotajam tautas skrējienam „Siguldas tilti”.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāja Zanda Abzalone stāsta, ka pirmsākumi tautas skrējienam „Siguldas tilti” atrodami Siguldas 800gades svētku laikā, kad siguldiešiem svētku programmas ietvaros tika piedāvāta šāda sportiska aktivitāte. „Skrējiens „Siguldas tilti” ir brīnišķīga iespēja aizmirst ikdienas rūpes un izbaidīt sportisko azartu”, sacensībās aicina piedalīties Z.Abzalone.  

Dalībnieki tautas skrējienam var pieteikties jebkurā sev atbilstošā vecuma un meistarības grupā. Iespējams, kādam šī gada dalībniekiem izdosies pārspēt pagājušā gada uzvarētājus veicot 7,6 kilometrus vai 11 kilometrus garo trasi.

Pieteikties tautas skrējienam un iegūt sīkāku informāciju visi interesenti var biedrības A2 mājas lapā: www.ba2.lv vai pa tālruni: 29184203. Gaidām sportistus, aktīvās atpūtas cienītājus un viņu līdzjutējus!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi