×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-14
Novadniekam Martinam Dukuram uzvara Pasaules kausa posmā Īglsā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 11. līdz 13. decembrim, Austrijā, Īglsas trasē, norisinājās Pasaules kausa trešais posms bobslejā un skeletonā. Vīriešu konkurencē uzvaru izcīnīja uzreiz divi sportisti – Martins Dukurs un Aleksandrs Tretjakovs no Krievijas, kuri abi divu braucienu summā uzrādīja identisku rezultātu. Trešā vieta vēl vienam Krievijas skeletonistam Ņikitam Tregubovam. Tomasam Dukuram – 10. vieta.

Pasaules kausa izcīņas trešajā posmā skeletonā sievietēm startēja Endija Tērauda, izcīnot 11. vietu. Savukārt bobslejā divniekos latvieši Oskars Ķibermanis ar stūmēju Matīsu Mikni izcīnīja divas bronza medaļas, izcīnot 3. vietu gan 12. decembrī, gan 13. decembrī. Sacensībās piedalījās arī Ralfs Bērziņš ar Dāvis Spriņģis, pirmajās sacensībās izcīnot 9. vietu. Astoņas simtdaļas aiz viņiem finišēja arī Oskars Melbārdis ar Intaru Dambi, ierindojoties 10. vietā. Otrajās sacensībās Ralfs Bērziņš startēja kopā ar Edgaru Nemmi, divu braucienu summā nodrošinot 8. vietu, bet Oskars Melbārdis startēja kopā ar Arni Bebrišu, divu braucienu summā uzrādot 10. vietu.

Pasaules kausa ceturtais posms bobslejā un skeletonā turpināsies šonedēļ, no 18. līdz 20. decembrim, Austrijā, Īglsas trasē.

Foto: Viesturs Lācis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi