×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-18
Siguldas Sporta centrs no 21. decembra būs slēgts; āra grupu nodarbības notiks

Ņemot vērā valdības pieņemtos papildu ierobežojumiem Covid-19 izplatības mazināšanai, Siguldas Sporta centrs būs slēgts no 21. decembra līdz 11. janvārim, tomēr tiks saglabātas āra grupu nodarbības pie Sporta centra un Sporta diagnostikas pakalpojumi ar iepriekšēju pieteikšanos. Visām āra grupu nodarbībām nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860, bet Sporta diagnostikai pieteikšanās notiek, zvanot uz tālruņa numuru 29241115 (Linda Līce) vai 28011874 (Krista Hartmane).

 

Āra grupu nodarbības nākamajai nedēļai

21. decembrī:

  • plkst. 9.00 – Veselības vingrošana, vada Fanija Šitca;
  • plkst. 18.30 – Vispārējā fiziskā sagatavotība, 9-15 gadi, vada Inese Miltiņa;
  • plkst. 19.30 – Verve, vada Inese Miltiņa.

22. decembrī: plkst. 9.00 – Veselības vingrošana, vada Fanija Šitca.

23. decembrī: plkst. 19.30 – GRIP, vada Inese Miltiņa.

28. decembrī:

  • plkst. 9.00 – Veselības vingrošana, vada Fanija Šitca;
  • plkst. 18.30 – Vispārējā fiziskā sagatavotība, 9-15 gadi, vada Inese Miltiņa;
  • plkst. 19.30 – Verve, vada Inese Miltiņa.

29. decembrī: plkst. 9.00 – Veselības vingrošana, vada Fanija Šitca.

30.decembrī: plkst. 19.30 – GRIP, vada Inese Miltiņa.

Āra grupu nodarbībām būs pieejamas apmeklētāju veidlapas pie katra trenera un apmaksa būs jāveic pēc 11. janvāra, pamatojoties uz veidlapā norādīto informāciju. Nodarbībās drīkst piedalīties ne vairāk kā 10 personas, neskaitot treneri.

Siguldas Sporta centrs informē, ka peldbaseina, Spēka zāles un grupu nodarbību abonementi tiks iesaldēti līdz brīdim, kad valstī tiks mazināti ierobežojumi attiecībā uz sporta aktivitātēm iekštelpās. Savukārt visas dāvanu kartes neatkarīgi no tā, vai termiņš ir beidzies vai nav, tiks pagarinātas līdz 2021. gada 30. jūnijam.

Tā kā valdības pieņemtie ierobežojumi ļauj turpināt treniņus iekštelpās Latvijas pieaugušo izlasēm, Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistiem, kā arī komandu sporta spēļu starptautisko un augstāko līgu komandu pilngadīgu profesionālu sportistiem, tad sporta centru pēc iepriekšēja pieraksta drīkstēs apmeklēt minētie sportisti un viņu treneri, ievērojot visus piesardzības noteikumus.

Sestdien un svētdien, 19. un 20. decembrī, Siguldas Sporta centrs pagarinās darba laiku līdz plkst. 22.00 Spēka zāles un peldbaseina apmeklējumam. Apmeklējums iepriekš jārezervē, zvanot, uz tālruņa numuru 25448860.

Sporto atbildīgi!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi