×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-21
Siguldā aizvadīta Eiropas kausa izcīņa bobslejā un skeletonā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 19. un 20. decembrī, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” aizvadītas Eiropas kausa izcīņas sacensības bobslejā sieviešu un vīriešu divniekiem un Eiropas kausa trešais posms skeletonā. Sacensībās piedalījās vadošo Eiropas bobsleja un skeletona valstu daudzsološie sportisti, vairāki visai pieredzējuši atlēti; plaši pārstāvēta arī Latvija. Sacensības notika bez skatītāju klātbūtnes, ar obligātiem Covid-19 testiem visiem klātesošajiem.

Pirmajā dienā skeletonā vīriešiem 1. vietu izcīnīja latvietis Krists Netlaus, aiz sevis atstājot vācieti Sedriku Renneru. Trešais – vācietis Štefans Rētigs. Kopā vīriešu konkurencē piedalījās 20 braucēji. Sieviešu konkurencē, piedaloties 17 skeletonistēm, 2. vietu ieņēma Dārta Zunte. Dārta divu braucienu summā piekāpās vien vācietei Štefānijai Focai. Trešajā vietā britu sportiste Reičela Hanagana.

Pēc skeletona sacensībām pirmajā dienā notika Eiropas kausa izcīņas trešais posms bobslejā kas noslēdzās ar Dāvja Kaufmaņa un Krista Lindenblata uzvaru. Divu braucienu summā latvieši uzvarēja pārliecinoši! Bet 4. vietā Emīls Cipulis un Ivo Dans Kleinbergs, par 0,03 sekundēm no 3. vietas, krievu pilota Andrianova. Kopumā bobsleja sacensībās startēja 12 ekipāžas. Sacensību otrajā dienā bobslejā vīriešu konkurencē iepriekšējā posma uzvarētājs Dāvis Kaufmanis startēja kopā ar Ivo Danu Kleinbergu, bet Emīls Cipulis ar Lauri Kaufmani. Šoreiz cīņa par goda pjedestālu bija spraigāka – pēc pirmā brauciena D. Kaufmanis trešais, nedaudz atpaliekot no krievu pilota Maksima Andrianova un šveicieša Lorenconi, bet Emīls Cipulis bija septītais.

Eiropas kausa kopvērtējumā pēc pirmajiem trim sezonas posmiem 37 pilotu vērtējumā pēc uzvaras sestdien pirmajā vietā bija izvirzījies Dāvis Kaufmanis, nedaudz apsteidzot šveicieti Mihaelu Kūnenu. Pirmo vietu D. Kaufmanis gan nesaglabāja pēc ceturtā sezonas posma, jo viņu par nieka diviem punktiem tagad apsteidz šveicietis Kūnens.

Turpinājums Eiropas kausā uzreiz pēc Jaunā gada ar divām sacīkstēm Altenbergas trasē Vācijā. Papildu informācija par sacensību norisi aplūkojama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi