×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-07-21
Noslēdzies Latvijas amatieru kausa 4.posms radio vadāmiem modeļiem

Pagājušajā nedēļas nogalē Turaidas 'Arājos', RTPower RC trasē norisinājās ceturtais posms Offroad (Bezceļa) sacensībām radio vadāmiem modeļiem. RTPower RC/Varta Energy posms bija pulcējis 42 sportistus, kuri cīnījās par godalgotajām vietām trīs modeļu klasēs - 1/8 bagiji, 1/8 Open un 1/5 Open.

1/8 Open modeļu klasē starp 11 dalībniekiem finālbraucienā ātrākais izrādījās Jevgēnijs Kuhaļskis. Ļoti sīva cīņa izvērsās par otro vietu kur veiksmīgāks un ātrāks izrādījās Raimonds Vilnis, kurš spēja nosargāt Daiņa Baira uzbrukumus atstājot Daini trešajā vietā.

1/5 Open modeļu klasē šajā posmā bija pulcējis viss vairāk dalībnieku un uz startu finālbraucienā devās 11 dalībnieki. Nepārspēts palika Agris Caune ar savu jauno pilnpiedziņas modeli par diviem apļiem apsteidzot otrās un trešās vietas ieguvējus. Arī šajā klasē izvērsās sīva cīņa par otro vietu, kurā Andris Stapkēvičs spēja apsteigt par 20 sekundēm visu sezonu stabili braucošo Žani Helmutu.

1/8 Bagiju modeļu klasē bija reģistrējušies 20 dalībnieki. Tika organizēti divi pusfināla braucieni lai noskaidrotu tos 12 veiksmīgākos un ātrākos dalībniekus, kuri iekļūs finālbraucienā.

Finālbraucienā jau otro posmu pēc kārtas ātrākais izrādījās Igaunijas pārstāvis Kuldar Ilus. Veiksmīgs šis posms bija jaunajam braucējam Robertam Trejam, kurš šogad pirmo reizi piedalās Offroad sacensībās un fināla braucienā ieņēma otro vietu, aiz sevis atstājot Sergeju Maslovu un citus pieredzējušus braucējus !

Posma organizators RTPower offroad trase saka lielu paldies visiem dalībniekiem, tiesnesim Kristapam Kubuliņam par pozitīvo gaisotni visas dienas garumā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi