×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-07
Siguldas Pilsētas trases apmeklējumu varēs rezervēt mobilajā lietotnē “Bookla”

No šodienas, 7. janvāra, plkst. 18.00 būs iespēja veikt rezervāciju Siguldas Pilsētas trases lielā kalna apmeklējumam uz sestdienu, svētdienu un pirmdienu (9., 10. un 11. janvāri) mobilajā lietotnē “Bookla”. Plānots, ka rezervācija tiks atjaunota ik pa trīs dienām, dodot iespēju pieteikt apmeklējumu uz kādu no nākamajām trīs dienām.

Lai veiktu rezervāciju, viedierīcē ir jālejupielādē mobilā lietotne “Bookla”, kas bez maksas pieejama gan “Android”, gan “Apple” telefonos. Pēc lietotnes lejupielādēšanas būs nepieciešams reģistrēties, meklētājā atrast Siguldas Pilsētas trasi un izvēlēties sev piemērotāko laiku apmeklējumam.

Siguldas Pilsētas trase skaidro, ka tad, ja veikta rezervācija lietotnē “Bookla”, ir jādodas kases telpā un jāatzīmējas, ka esat ieradies un jāveic apmaksa. Apmeklētājiem, kuriem ir aktīvas kartes ar braucieniem, arī ir jaatzīmējas servisa ēkā.

Atgādinām, ka trasē ir jāievēro 2 metru distance, T-veida pacēlāja āķi var izmantot tikai viena persona, servisa ēkā pie kases vienlaicīgi var atrasties tikai viens apmeklētājs vai apmeklētāji no vienas mājsaimniecības. Servisa ēkā obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi