×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-08
Siguldas pasta nodaļa līdz 23. janvārim būs atvērta arī sestdienās

VAS “Latvijas Pasts” informē, ka, veicinot pasta sūtījumu maksimālu apriti, Siguldas pasta nodaļa Pils ielā 2, Siguldā, līdz 23. janvārim strādās arī sestdienās. Pasta nodaļa sestdienās būs atvērta no plkst. 10.00 līdz 15.00.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, pasta nodaļa līdz ārkārtējās situācijas beigām sniedz visus pakalpojumus, bet tirgo vienīgi ar pasta pakalpojumu nodrošināšanu saistītās preces, kā arī atsevišķas saimniecības preces, pārtikas produktus, sabiedriskā transporta biļetes, preses izdevumus un individuālos drošības līdzekļus, stingri ievērojot valstī noteiktās drošības prasības Covid-19 ierobežošanai.

“Latvijas Pasts” aicina klientus būt saprotošiem, jo Covid-19 izplatības mazināšanai visā valstī ir noteikti ierobežojumi attiecībā uz cilvēku skaitu, kas var uzturēties pakalpojumu sniedzēju telpās, tāpēc iespējas sniegt pakalpojumus nodaļās ir samazinājušās un var rasties situācijas, kad sava pakalpojuma saņemšanu nākas uzgaidīt, stāvot ārpus nodaļas un distancējoties citam no cita. Apmeklētājiem jāizmanto mutes un deguna aizsegs.

Kopumā visā Latvijā pakalpojumu sniegšana sestdienās līdz 23. janvārim tiks nodrošināta 81 “Latvijas Pasta” nodaļā. 34 no nedēļas nogalē atvērtajām pasta nodaļām nodaļas sestdienās strādā pastāvīgi, bet 47 nodaļas atvērtas papildu darbam sestdienās.

Lai pasta pakalpojumu saņemšana nebūtu jāgaida, “Latvijas Pasts” aicina izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi