×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-13
Aicina būt piesardzīgiem uz ledus; vietām var būt izveidoti āliņģi

Iestājoties ziemai raksturīgiem laikapstākļiem un pazeminoties gaisa temperatūrai, ūdenstilpes klāj ledus kārta. Iedzīvotāji aicināti nebūt pārgalvīgiem un ievērot drošību ūdenstilpju tuvumā, atceroties, ka ne vienmēr iespējams skaidri novērtēt ledus biezumu un izturību, jo ledus uz ūdenstilpēm veidojas nevienmērīgi. Tāpat novērots, ka vairākās vietās tiek veidoti āliņģi ziemas peldēšanai, piemēram, šāda vieta ir arī Jūdažu ezerā.

Ziemas peldētāji, kas Jūdažu ezerā izveidojuši āliņģi, aicina slidotājus un citus dabas baudītājus būt uzmanīgiem un netuvoties āliņģim, savukārt citi ziemas peldētāji to var izmantot. Āliņģa izveidotāji norāda, ka ezera krastā drošības nolūkos ir izvietoti krēsli, ap pašu āliņģi ir izvietoti mietiņi un norobežojošā lenta, tāpat āliņģī katru dienu tiek iztīrīts gan sakrājies ledus, gan sniegs.

Atgādinām, ka katrs pats ir atbildīgs par savu drošību uz ledus, kā arī ūdenī, tāpēc aicinām rūpīgi izvērtēt gan ledus kārtas biezumu, gan savas spējas!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi