×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-14
Distanču slēpotāji piedalās atlases sacensībās pasaules junioru čempionātam

12.–13. janvārī Latvijas Slēpošanas federācija organizēja atlases sacensības startam FIS Pasaules čempionātā distanču slēpošanā junioriem, kas notiks Vuokatti, Somijā, no 8. februāra līdz 14. februārim. Atlasē piedalījās arī trīs Siguldas Sporta skolas Distanču slēpošanas nodaļas audzēkņi – Kristīne Brunere, Sandijs Suhānovs, Rainers Paeglis. Par divām vietām izlases sastāvā divās distancēs sacentās astoņas juniores un 15 juniori.

12. janvārī izlases kandidāti sacentās sprinta distance klasiskajā solī. Kristīne Brunere uzrādīja trešo labāko laiku, kas deva cerības kopvērtējumā iekļūt labāko divniekā, labi nostartējot garajā 5 kilometru distance 13. janvārī. Diemžēl otrajā dienā K. Bruneres solis nebija pietiekoši ātrs – 6. rezultāts, kas kopvērtējumā deva 5. vietu.

Siguldieši Rainers Paeglis un Sandijs Suhānovs, būdami divus gadus jaunāki par saviem konkurentiem, uzrādīja savām spējām atbilstošus rezultātus abās distancēs. S. Suhānovam sprintā 5. vieta, garajā distancē 8. vieta, kas kopvērtējumā viņam deva 7. vietu, savukārt R. Paeglim 10. vieta un 12. vieta, kas kopvērtējumā deva 10. vietu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi