×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-18
Siguldas novada bibliotēkā veic grāmatu inventarizāciju; bibliotēka slēgta

No 18. janvāra līdz 8. februārim Siguldas novada bibliotēkā tiek veikta krājuma inventarizācija, tādējādi bibliotēka šajā laikā ir slēgta. Pārtraukta arī grāmatu izsniegšana. Savukārt līdz 1. februārim remontdarbu dēļ slēgta Allažu pagasta bibliotēka.

Grāmatu izsniegšanai un saņemšanai atvērta Siguldas pagasta Centra bibliotēka, Jūdažu bibliotēka un Mores pagasta bibliotēka. Apmeklētāji aicināti ievērot noteiktos drošības pasākumus – izvietotās aizsargbarjeras, 2 metru distanci, dezinficēt rokas pie dezinfekcijas stendiem, kā arī valkāt sejas aizsargmaskas. Bibliotēku lasītavas saskaņā ar valdības lēmumiem turpmāk paliek slēgtas. Savukārt Allažu pagasta bibliotēka lasītājiem sniedz iespēju grāmatas pasūtīt attālināti, tās izvēloties elektroniskajā kopkatalogā un par saņemšanu vienojoties, zvanot uz tālruņa numuru 29193782.

Siguldas novada bibliotēka aicina lasītājus izmantot 3td e-grāmatu bibliotēku www.3td.lv, kurā ar valsts atbalstu tiek piedāvāts bez maksas lasīt gandrīz pustūkstoti e-grāmatu latviešu valodā. Lai kļūtu par “3td e-grāmatu bibliotēkas” lasītāju, ir jābūt kādas Latvijas pašvaldību publiskās bibliotēkas lietotājam, un ar publiskās bibliotēkas e-kataloga autorizācijas datiem (lietotājvārds un parole) jāveic reģistrācija vietnē www.3td.lv. Ja autorizācijas datu nav, interesenti aicināti sazināties ar Siguldas novada bibliotēku, rakstot uz e-pasta adresi bibliotēka@sigulda.lv, lai attālināti varētu reģistrēties bibliotēkā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi