×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-18
Uzņēmējs Lauku ielā veidos slidotavu sporta treniņu vajadzībām

Laikā, kad sporta aktivitātes iekštelpās ir aizliegtas, sporta pedagogi un treneri ierosina meklēt iespējas, kā dažādot sporta treniņu veidus labvēlīgos ziemas laikapstākļos un veidot plašāku treniņu apjomu, izmantojot ziemas priekšrocības. 15. janvārī SIA “Siguldas Sporta serviss” saņēmis uzņēmēja piedāvājumu izveidot slidotavu, kurā būtu iespējams organizēt dažādus sporta treniņus, kā rezultātā, ņemot vērā esošo situāciju, pašvaldība lēmusi atļaut SIA “Siguldas Sporta serviss” sniegt pakalpojumu ledus virskārtas sagatavošanai kvalitatīva ledus nodrošināšanai.

Iepriekšējos gados pašvaldība veidoja slidotavu Siguldas pilsētas stadionā, savukārt šajā gadā bija plānots veidot slidotavu Fischer Slēpošanas centrā, kur, pateicoties saldēšanas iekārtai, kas atrodas zem asfalta seguma, būtu iespējams nodrošināt slidotavu arī mainīgos ziemas apstākļos, norobežojot nelielu slēpošanas trases platāko daļu slidotavai un maksimāli izmantojot saldēšanas iekārtas sniegtās priekšrocības. Ņemot vērā Covid-19 ierobežojumus un to, ka Siguldas novadā joprojām turpinās aktīvs sporta treniņu process un pašvaldības sporta bāzes ir intensīvi izmantotas, piemēram, Siguldas pilsētas stadionā notiek futbola un vieglatlētikas treniņi āra apstākļos, savukārt Fischer Slēpošanas centrā – slēpošanas treniņu nodarbības distanču slēpotājiem, orientieristiem, peldētājiem un kalnu slēpotājiem, SIA “Siguldas Sporta serviss” piedāvās pakalpojumu kvalitatīva ledus uzturēšanai, lai uzņēmējs varētu radīt jaunu treniņvietu ar slidošanas iespējām.

Ņemot vērā to, ka mainīgos laikapstākļos iedzīvotājiem nav iespējams nodrošināt kvalitatīvu un drošu slidošanas vietu uz ezeriem vai dīķiem, jo tajos var ielūzt, turpmāk ledus sagatavošanas pakalpojumu šajā ziemā varēs saņemt ikviens, kurš ievēro epidemioloģiskajai situācijai atbilstošos ierobežojumus un kuru mākslīgi veidotās slidotavas atbilst ledus mašīnas izmantošanas prasībām: cieta pamatne zem ledus (betons vai asfalts), uzlieta ledus sega vismaz 4 centimetru biezumā, kā arī ledus liešanas laukumā nodrošināta karstā ūdens padeve mašīnas uzpildei. Šāda kārtība būs spēkā līdz brīdim, kamēr būs spēkā Covid-19 ierobežojumi un pašvaldības sporta bāzes būs intensīvi izmantotas, savukārt brīdī, kad slidotavu varēs izveidot SIA “Siguldas Sporta serviss” Fischer Slēpošanas trasē, ledus mašīnas pakalpojumi būs pieejami prioritārā secībā, kad tā nebūs nepieciešama slidotavas uzturēšanai.

Patlaban uzņēmējs SIA “Klik Adventure” Lauku ielā izveidojis slidošanas treniņu laukumu un drīzumā veiks ledus kvalitātes nodrošināšanai nepieciešamās darbības, izmantojot SIA “Siguldas Sporta serviss” sniegto pakalpojumu. Par slidošanas laukuma izmantošanu, lūdzam zvanīt uz tālruņa numuru 24226882.

Ārtelpu slidu noma Fischer Slēpošanas centrā ir atvērta, un tās lietotāji var izmantot slidas sev vēlamā un drošā vietā. Savukārt SIA “Klik Adventures” informē, ka Lauku ielas slidošanas laukumā slidu noma nebūs pieejama.

Atgādinām, ka pēdējos gados ziemā ir nepastāvīgi un mainīgi laikapstākļi, tāpēc aicinām atbildīgi izvērtēt slidošanu uz dabīgām ūdenstilpēm, kas var būt bīstami.

 

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi