×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-19
Ar Pašvaldības policiju turpmāk varēs sazināties arī lietotnē “WhatsApp”

Lai veicinātu pēc iespējas daudzveidīgāku sazināšanos ar Siguldas novada Pašvaldības policiju, kā arī nodrošinātu iespēju inspektoriem operatīvi saņemt video un foto formāta ziņojumus, Pašvaldības policija aktivizējusi lietotni “WhatsApp” diennakts dežūrtālrunim 26160288. Tomēr inspektori atgādina – lietotne ir tikai kā papildu kanāls, kurā sazināties ar Pašvaldības policiju, jo neatliekamos gadījumos vienmēr nepieciešams zvanīt.

Siguldas novada Pašvaldības policija ir pašvaldības iestāde, kuras uzdevums ir aizsargāt personu dzīvību, veselību, tiesības un brīvības, īpašumu, sabiedrības un valsts intereses no noziedzīgiem un citiem prettiesiskiem apdraudējumiem. Tāpēc iedzīvotājiem svarīgi atcerēties, ka pieejamības nodrošināšanai ar inspektoriem var sazināties vēl arī šādos veidos:

  • Siguldas mobilajā lietotnē sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai”;
  • oficiālajā e-pastā policija@sigulda.lv;
  • sekretariāta informatīvais tālrunis darba laikā 67972008 (kvalitātes nolūkos sarunas tiek ierakstītas);
  • ārkārtējās situācijas laikā iesniegumus iespējams ievietot pastkastē pie ieejas Pašvaldības policijas telpās Ausekļa ielā 6, Siguldā.

Svarīgi atzīmēt, ka Pašvaldības policija izvērtēs digitālajos komunikācijas rīkos saņemto informāciju, un secinot, ka informācijas saturs neliecina par nepieciešamību rīkoties nekavējoties, Pašvaldības policijas ziņas izskatīs un apstrādās darbdienās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi