×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-22
Aicina pieteikties projektam “Pats savam saimes galdam”

Borisa un Ināras Teterevu fonds turpina atbalsta programmu uzņēmīgajiem un rosīgajiem “Pats savam saimes galdam”. Dalībai projektu konkursā ir aicinātas bezpeļņas organizācijas, kuras vēlas palīdzēt grūtībās nonākušiem cilvēkiem veikt dārzkopības darbus pārtikas sagādāšanai sev un līdzcilvēkiem. Projektu idejas iespējams pieteikt līdz 28. februārim.

Lai pieteiktos atbalstam, organizācijai līdz 28. februārim jānosūta īss projekta ieceres apraksts brīvā formā uz e-pasta adresi office@teterevufonds.lv. Ja organizācija nolemj turpināt projekta pieteikšanas procesu, tā tiks aicināta sagatavot un iesniegt pilnu projekta pieteikumu un budžetu. Pretendenti aicināti rūpīgi iepazīties ar programmas nolikumu tīmekļa vietnē www.saimesgaldam.lv. Vienam projektam ieteicamais budžets ir līdz 1700 eiro. Atbalsts tiks sniegts vismaz 10 organizācijām.

Atbalstu ieguvušās organizācijas sarūpēs sēklas, stādus un dārza kopšanas piederumus gan novada trūcīgo ģimeņu piemājas dārzu ierīkošanai, gan biedrību pārziņā esošo dārzu apstādīšanai. Vasarā tās organizēs konsultācijas ģimenēm par dārza kopšanu, savukārt rudenī – par ražas uzglabāšanu ziemai un konservēšanu.

2020. gadā programmas atbalstu ieguva 12 bezpeļņas organizācijas, tostarp biedrība “Cerību spārni”. Vairākums programmas dalībnieku ir pārliecināti – ir būtiski palīdzēt ne tikai sev, bet arī dalīties ar tiem, kuri paši nevar parūpēties par sevi. Tādēļ ģimenes nereti daļu savas ražas atdāvināja veco ļaužu pansionātiem, sociālajiem centriem vai vienkārši – citām ģimenēm, kurām klājas grūti.

Papildu informācija aplūkojama šeit.

Informāciju sagatavoja:
Labdarības projektu vadītāja Diana Bogdanova


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi