×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-27
Pašvaldības policija veic pastiprinātu kontroli mājsēdes laikā

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību un stabilizētu epidemioloģisko situācija valstī, pērnā gada nogalē valdība lēma piemērot tā saukto mājsēdi, kad naktīs no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu no plkst. 22.00 līdz 5.00 ir jāatrodas savās dzīvesvietās. Laika periodā no 30. decembra līdz 24. janvārim nedēļas nogalēs Siguldas novada Pašvaldības policija sadarbībā ar Valsts policijas kolēģiem un Zemessardzes darbiniekiem Siguldas novada teritorijā pastiprinātā režīmā uzraudzīja noteiktās mājsēdes ievērošanu.

Šajā laikposmā Pašvaldības policija Siguldas pilsētā par noteiktās pārvietošanās aizlieguma ievērošanu pārbaudīja 206 personas, no kurām:

  • 165 personas uzrādīja korekti aizpildītu pašapliecinājumu un ārpus dzīvesvietas atradās attaisnojoša iemeslu dēļ;
  • 18 personām uzsākti administratīvā pārkāpuma procesi un piemēroti sodi par pārvietošanos ārpus dzīvesvietas mājsēdes laikā;
  • ar 23 personām veiktas preventīva rakstu pārrunas, izsakot aizrādījumu par neprecīzi aizpildītu pašapliecinājumu vai atrašanos ārpus savas dzīvesvietas.

Pašvaldības policija atgādina, ka arī divas turpmākās nedēļas nogales no 29. līdz 31. janvārim un no 5. līdz 7. februārim naktīs no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu no plkst. 22.00 līdz 5.00 noteikta mājsēde, kuras laikā ir jāuzturas savā dzīvesvietā. Ārpus mājsaimniecības atļauts atrasties tikai ar attaisnojošu iemeslu un tikai ar aizpildītu pašapliecinājumu. Pašapliecinājuma forma pieejama lejupielādei latviešu, krievu un angļu valodā. Siguldas novada Pašvaldības policija atgādina, ka apliecinājums jāaizpilda pirms telpu pamešanas.

Pašvaldības policija informē, ka arī turpmāk veiks pastiprinātu drošības un noteikto ierobežojumu uzraudzību, kā arī pateicas visiem Siguldas novada iedzīvotājiem, kuri apzinīgi ievēro ārkārtējā situācijā noteiktos ierobežojumus, lai mazinātu Covid-19 vīrusa izplatību.

Lai nepieciešamības gadījumā sazinātos ar Siguldas novada Pašvaldības policiju, aicinām izmantot šādas saziņas formas:

  • diennakts dežūrtālrunis 26160288;
  • Siguldas mobilā lietotne, sadaļa “Ziņo Pašvaldības policijai”;
  • oficiālais e-pasts policija@sigulda.lv;
  • sekretariāta informatīvais tālrunis darba laikā 67972008 (kvalitātes nolūkos sarunas tiek ierakstītas);
  • ārkārtējās situācijas laikā iesniegumus iespējams ievietot pastkastē pie ieejas Pašvaldības policijas telpās Ausekļa ielā 6, Siguldā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi