×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 30. marts
Šodien sveicam: Nanija, Ilgmārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-27
Siguldas Pilsētas trases apmeklējumu var rezervēt “Biļešu paradīzē”

Ņemot vērā apmeklētāju ieteikumus un cenšoties samazināt to rezervēto apmeklējumu skaitu, kas netiek izmantoti, Siguldas Pilsētas trases apmeklējumu turpmāk varēs rezervēt tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv, veicot apmaksu uzreiz. Šobrīd “Biļešu paradīzē” ir ievietoti pieejamie laiki lielās un vidējās trases apmeklējumam no 29. janvāra līdz 11. februārim.

Šeit ir iespējams iegādāties apmeklējuma laiku lielajai trasei, bet šeit – vidējās trases apmeklējumam. Papildu informāciju par to, kā iegādāties Siguldas Pilsētas trases apmeklējumu, apskatāma šeit.

Apmeklējuma cenā ietilpst 20 braucieni ar pacēlāju 2 stundu ietvaros. Ja būs nepieciešami papildu braucieni, tos varēs papildināt servisa ēkā apmeklējuma laikā.

Par lielās trases apmeklējumu jāmaksā tikpat, cik par 20 pacēlāja braucieniem:

  • pieaugušajiem – 13 eiro;Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 11,70 eiro;
  • skolēniem, studentiem, pensionāriem – 12 eiro;Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10,80 eiro.

Par vidējās trases apmeklējumu jāmaksā tikpat, cik par 20 pacēlāja braucieniem: pieaugušajiem, skolēniem, studentiem, pensionāriem – 8 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 7,20 eiro.

Apmeklētājiem jāņem vērā, ka, iegādājoties apmeklējumu ar jebkuru no minētajām atlaidēm, pie kases būs jāuzrāda atbilstošs dokuments: skolēnu apliecība, studentu apliecība, pensionāru apliecība vai Siguldas novada iedzīvotāja ID karte.

Ķīlas nauda par pacēlāja karti būs jāmaksā kasē – 5 eiro. Pēc apmeklējuma, atdodot karti, tā tiks atgriezta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi