×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-19
NVO aicina piedalīties projektu konkursā ģimenes pasākumu atbalstam

Sabiedrības integrācijas fonds izsludinājis atklātu projektu pieteikumu konkursu nevalstiskajām organizācijām “Ģimenei draudzīgas vides veidošana”, lai īstenotu pasākumus ģimenisku vērtību godināšanai visā Latvijā. Konkursā tiek atbalstītas tādas nevalstiskās organizācijas, kuras reģistrētas vismaz 2 gadus pirms projekta iesniegšanas. Programmā pieejamais finansējums organizācijām no valsts budžeta programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” šogad ir 170 000 eiro.

 

 

Programmas ietvaros plānots atbalstīt projektus, kuri ietver darbības virzienus:

  • “Pasākumi bērniem, tai skaitā nometņu rīkošana, ģimenisku vērtību godināšanai” (pieejamais finansējums ir 100 000 eiro. Vienam projektam minimālais finansējums ir 1500 eiro, maksimālais finansējums ir 10 000 eiro);
  • “Pasākumi ģimenisku vērtību godināšanai” (pieejamais finansējums ir 70 000 eiro. Vienam projektam minimālais finansējums ir 1500 eiro, maksimālais finansējums ir 7000 eiro).

Pasākumi ģimenisku vērtību godināšanai uzskatāmi kā pasākumi ģimenēm un tās locekļiem neatkarīgi no vecuma un statusa ģimenē – atzīmējamās dienas, tai skaitā Tēva, Mātes, Ģimeņu diena, dažādas nometnes, neformālās izglītības pasākumi, kultūras, sporta vai atpūtas un citi pasākumi.

Vienā projekta pieteikumā var paredzēt darbības un izmaksas vienlaikus abiem atbalstāmajiem darbības virzieniem, kopumā nepārsniedzot vienam projekta iesniedzējam pieejamo maksimālo finansējumu 15 000 eiro. Projekta iesniedzējs konkursā var iesniegt tikai vienu projekta pieteikumu ar neierobežotu skaitu pasākumu.

Projektu pieteikumus iespējams iesniegt līdz 8. marta plkst. 12.00 elektroniska dokumenta formā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz e-pasta adresi vietagimenei@sif.gov.lv. Projektu pieteikumus var iesniegt arī personīgi vai pa pastu Sabiedrības integrācijas fondā, adrese Raiņa bulvāris 15, Rīga, LV-1050 (vienā oriģināleksemplārā), bet šādā gadījumā jāiesniedz arī pieteikuma elektroniskā versija iepriekšminētajā e-pasta adresē.

Lai saņemtu eksperta konsultācijas par projektu pieteikumu sagatavošanu, jautājumus iespējams sūtīt uz e-pasta adresi konkursi@sif.gov.lv, norādot atsauci uz šo projektu konkursu. Projektu iesniedzēju ērtībai 24. februāra plkst. 15.30 tiks nodrošināts arī informatīvais seminārs Sabiedrības integrācijas fonda Facebook kontā, kur projektu pieteicējiem būs iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus pirms projektu pieteikuma iesniegšanas. Saite uz pasākumu ir atrodama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi