×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-02
“Siguldas devona” veidotie pasākumi izvirzīti pasākumu Izcilības balvai

Lai atzīmētu izcilu darbību pasākumu jomā, pirmo reizi Latvijā tiek organizēts konkurss “Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balva 2020”. Šonedēļ ir paziņoti konkursa nominanti 18 kategorijās, piecās no tām uz balvu pretendē kultūras centrs “Siguldas devons”, vienā no nominācijām – pat ar diviem pasākumiem.

Pasākumu cikls “Devona ceļojums” izvirzīts nominācijā “Izcilākais Covid ierobežojumu laika pasākumu risinājums”, projekts “Koncertzāle dabā” pretendē uz “Izcilākā virtuālā pasākuma” balvu, nominācijā “Izcilākā līdzdalības akcija” uz balvu pretendē 4. maija akcija “ie[log]ojies” un interaktīvais pastaigu maršruts “Eņģeļu taka”, savukārt Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana” izvirzīts nominācijā “Izcilākais notikums Vidzemē”. Kultūras centrs “Siguldas devons” ir izvirzīts arī “Izcilākās pasākumu norises vietas” nominantu pieciniekā.

“Mēs saskatījām lielisku iespēju Izcilības balvai pieteikt to, ko Sigulda darīja pērn, kad īstenojām līdz šim Siguldā nerealizētas pasākumu formas – piemēram, pastaigu formāts, sabiedrības iesaistes iniciatīvas,” atklāj kultūras centra  “Siguldas devons” direktore Jolanta Borīte. “Esam patiesi priecīgi par to, ka visas mūsu balvai pieteiktās iniciatīvas ir iekļuvušas fināla nominācijās, kas parāda žūrijas augsto novērtējumu. Nominanti tika vērtēti no dažādiem skatpunktiem, jo žūrijā ir gan dažādu reģionu kultūras institūciju pārstāvji, gan producenti, gan arī tehnisko kompāniju pārstāvji.”

Konkursa “Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balva 2020” mērķis ir noskaidrot aizvadītā gada izcilākās nozares personības, profesionāļus, pasākumus un notikumus ne tikai Rīgā, bet jo īpaši reģionos. Uz prestižo balvu tika pieteikti 106 pasākumi un pasākumu norises vietas.

Nozares profesionāļi un dalībnieki patlaban balso par saviem favorītiem nominācijās, un 24. martā virtuāli notiks “Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas 2020” fināls, kad tiks paziņoti balvas ieguvēji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi