×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-03
10. martā notiks tiešsaistes lekcija kopā ar psihoterapeitu Viesturu Rudzīti

Trešdien, 10. martā, no plkst. 18.00 līdz 20.00 tiešsaistes saziņu programmā “Zoom” norisināsies psihoterapeita Viestura Rudzīša lekcija “Mūsu emocionālā veselība. Saruna par sievišķību un vīrišķību”. Gandrīz divu stundu garumā psihoterapeits modelēs sievietes un vīrieša attiecības, kā arī atbildēs uz svarīgiem jautājumiem, kā piemēram, kāda ir situācija dzīvē, kad epidemioloģisko noteikumu ievērošanai nepieciešams lielāko dienas daļu pavadīt mājās, pildīt vairākus pienākumus reizē un nav iespējams izrauties? Ņemot vērā saziņas platformas kapacitāti, reģistrācija ir slēgta, lai nodrošinātu atgriezenisko saiti starp psihoterapeitu un dalībniekiem tiešsaistes lekcijas laikā.

Tāpat būs iespēja uzzināt, kas mums ikdienā nosaka “pareizos” standartus, kādēļ tie ir tik svarīgi mums katram? Tiešsaistes lekcijas laikā būs iespējams izzināt savus personīgos resursus un saprast, vai to pielietošanai nepieciešams otra persona.

Ikvienam lekcijas dalībniekam, kuri pieteicās tās dalībai, līdz 9. martam tiks nosūtīta saite uz reģistrācijas laikā norādīto e-pastu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi