×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-08-06
Noslēgusies Depo ielas volejbola laukuma izveide

Siguldas novada domes Sporta pārvaldes vadītāja Zanda Abzalone informē, ka noslēdzies Depo ielas volejbola laukuma izveidošanas projekts. Darbus veica SIA „I.N.Baltijas grupa”, kas uzvarēja Siguldas novada domes izsludinātajā iepirkumā. Projekta  ietvaros tika izveidots jauns volejbola laukums Depo ielā 3. Plānots, ka šīs nedēļas laikā noslēgsies arī piecu vingrošanas ierīču uzstādīšana.

„Volejbola laukuma un vingrošanas elementu pieņemšana aizkavējās, jo Siguldas novada dome uzskata, darbi ir veikti nekvalitatīvi. Šodien tika atjaunots volejbola laukuma segums un  uzlikts tīkls, līdz ar to, volejbola laukums jau ir pieejams. Šobrīd gaidām, kad darbu veicējs izlabos kļūdas un kvalitatīvi iestiprinās vingrošanas elementus, lai tie būtu droši visiem aktīvā dzīvesveida cienītājiem”, stāsta Siguldas novada domes izpilddirektore Inese Zīle.

Depo ielas sporta laukuma labiekārtošanas kopējā summa sastādīja 4910 latus. Sākotnēji projekta realizācijai finansējums tika piešķirts no Bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrijas, kura šobrīd ir Izglītības un zinātnes ministrijas pārziņā.

„Esam gandarīti, ka pašvaldībai izdevās iegūt papildus finansējumu, lai turpinātu attīstīt un sakārtot novada sporta infrastruktūru, paverot jaunas iespējas novada iedzīvotāju aktīvās atpūtas un sporta aktivitāšu realizēšanai. Aicinu visus interesentus izmantot mūsu novada piedāvātās bezmaksas sportisko aktivitāšu iespējas, lietderīgi pavadot brīvo laiku un veicinot veselīgu un aktīvu dzīves veidu”, stāsta Z.Abzalone.

Foto: Siguldas avīze.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Moments
- 2009-08-09 12:38

Nu jau būs gads, kopš ir izveidots futbola laukums. Diemžēl, uz tā spēlējot var gūt ļoti smagas traumas. Laukums ir pilns ar pamatīgiem akmeņiem. Pastaigājiet pa to un paši redzēsiet.

beks/buks/ga/writer
- 2009-08-08 18:30

stieņi patiešām šūpojas un viens no viņiem griežas ap savu asi. man koks kā tāds jau likās slikta doma, bet varbūt tas tikai kļūdas pēc viņi kustās. nu gaidīsim, kad puiši izlabos. un cik pēc normām līdztekām ir atstatums? tur kautkā likās pārāk maziņš, jo krievu skolas stadionā tās metāla zaļās lidztekas ir normāli platas. es vispār biju domājis, ka tur viss būs no metāla un vēl es biju domājis, ka viņi atradīsies vietā, kur bijām runājuši ;)

Tūrists
- 2009-08-08 00:43

Lai nu paliek "līdaciņa", tas tāds voleja žargons... :)

beks/buks/ga/writer
- 2009-08-07 23:52

nu tur ir divi laukumi ;) es ganjau uz tā stieņu laukuma vairāk, jo volejbolu braucu spēlēt uz Jūrmalu tā atpūtas pēc,kautgan biju ieplānojis arī te baigi spēlēt, bet daži draugi aizbrauca uz ārzemēm un pārējie katrs no savas pilsētas, arī dēļ tā, ka tur pilns ar tiem pašiem litrbolistiem. turklāt volejbolu spēlēju slikti :D bet kā atpūta man viņš ļoti patīk. savu sirdi un dvēseli esmu atdevis kam citam. ko tu domāji ar vārdu līdaciņa?

Turists
- 2009-08-07 22:23

Šodien, atjaunotais volejbola laukuma segums, pa skaisto. Pamēģināju "līdaciņu"- super !!! Ceru, ka "litrabola" spēlētāji pudeles tur neplēsīs un laukums būs veselībai nekaitīgs. beks/buks/ga/writer- gribētu Tevi redzēt uz laukuma !!! :)

beks/buks/ga/writer
- 2009-08-06 23:01

PALDIES VISIEM (nu tim, kas piedalījās realizēšanā, nejau pilnība katram dzērājam), paldies, tikai biju jau, kad uzlika to violeto dzelzs rīku un nesapratu kam viņš domāts. varbūt kāds var izstāstīt? un kad viņi izlabos kļūdas? vai jau ir izlabots. un pie viena gribēju pajautāt kā ar aktīvo atpūtu, piemēram, ziemā, ja vēlos paņemt zāli kādā skolā, man par inventāru jākasā atsevišķi?

Pasākumi