×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-03
Siguldietis ieguvis Latvijas Dambretes Federācijas apbalvojumu

Latvijas Dambretes federācija godinājusi aizvadītā gada labākos dambretistus, trenerus, veiksmīgākos dambretes centrus. Siguldas Sporta skolas audzēknis Renards Helfrehts ieguvis apbalvojumu nominācijā “Gada jaunais sportists U-19 vecuma grupā”.

Federācijas balvas piešķirtas labākajiem, kuri uzrādījuši augstvērtīgākos sasniegumus Latvijas čempionātos 64 lauciņu dambretē un 100 lauciņu dambretē ar klasisko laika kontroli, vienlaikus pateicība un atzinība tiek izteikta visiem spēlētājiem, kuri piedalījās un cīnījās sacensībās. Papildus tiek piešķirta nominācija katra dzimšanas gada labākajiem sportistiem – vienam jaunietim un vienai jaunietei. Nominācijas piešķiršanā tika ņemti vērā Latvijas jauniešu individuālo čempionātu ar klasisko laika kontroli rezultāti abos dambretes veidos, bet rezultāti citās sacensībās tika ņemti vērā tikai tādā gadījumā, ja bija nepieciešams izmantot papildu kritērijus laureāta noteikšanai. Renards Helfrehts 2020. gadā izcīnīja bronzas medaļu Latvijas U-19 čempionātā gan 64, gan 100 lauciņu dambretes klasikas turnīrā.

Latvijas Dambretes Federācija šogad valstī noteikto ierobežojumu dēļ “Gada Sporta Laureāta 2020” apbalvošanas pasākums netiek organizēts, tāpēc apbalvojums tiks pasniegts individuāli katram laureātam.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi