×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-16
Zemessardze aicina rezerves karavīrus piedalīties militārajās mācībās

Zemessardzes 2. Vidzemes brigāde aicina Vidzemē dzīvojošos rezerves karavīrus izmantot iespēju atsvaidzināt un uzlabot militārās prasmes, piedaloties šogad notiekošajās militārajās mācībās, tādejādi uzturot gatavību valsts aizsardzības uzdevumiem.

Šobrīd 2. Vidzemes brigādes bataljonu pārstāvji ir sākuši uzrunāt rezerves karavīrus, lai informētu par trim iespējām pievienoties militārajām mācībām: kareivji un jaunākie instruktori tiks gaidīti pamatapmācības nometnē augustā, kad piecu dienu laikā varēs atsvaidzināt prasmes savās specialitātēs. Savukārt vecākajiem instruktoriem un virsniekiem ir iespēja septembrī darboties brigādes vai bataljonu štābos, plānojot un realizējot šī gada lielākās militārās mācības “Namejs 2021”. Kā trešā iespēja rezerves karavīriem ir iesaistīties citās bataljonu mācībās visa gada garumā, iepriekš vienojoties par konkrētu laiku.

Zemessardzes 2. Vidzemes brigādē skaidro, ka mācību laikā rezerves karavīri tiks nodrošināti ar karavīra formas tērpu, ieroci un ekipējumu, kā arī viņiem tiks aprēķināts un izmaksāta kompensācija, kā arī uzturnauda. Tāpat uz militārajām mācībām iesauktajam rezerves karavīram kompensēs transporta izdevumus.

Plašāka informācija par noteikumiem attiecībā uz rezerves karavīru iesaisti apskatāma šeit.

Rezerves karavīri mācībām var pieteikties brīvprātīgi, sazinoties ar tuvāko Zemessardzes bataljonu, atgādinām, ka Siguldā atrodas Zemessardzes 27. kājnieku bataljona rotas atbalsta punkts. Kontakttālrunis papildu informācijai par apmācību un sociālajām garantijām: 29120847, e-pasts: NG2BDEHQS1@mil.lv.

Informāciju sagatavoja:
Zemessardzes 2. Vidzemes brigādes
Informācijas daļa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi