×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-18
Siguldas Sporta diagnostika turpina sniegt ārstniecības pakalpojumus

Šogad Siguldas Sporta skolas audzēkņiem tiks paplašinātas veselības uzraudzības iespējas Siguldas novadā. Martā Siguldas Sporta centra Sporta diagnostikā tiek uzsākta veselības uzraudzības programma pašiem jaunākajiem Sporta skolas audzēkņiem līdz 10 gadu vecumam. Kopumā šogad Siguldas novada pašvaldība finansē 180 Sporta skolas audzēkņu dalību šajā programmā.

Sporta diagnostikā plānotās pārbaudes protokols būs padziļināti vērsts gan uz vispārējo fizisko attīstību, gan uz fizisko attīstību atbilstoši katra izvēlētā sporta veida specifikai. Tas sniegs informāciju par bērna veselības un fiziskās sagatavotības stāvokli, stiprajām un vājajām pusēm, atbilstību izvēlētajam sporta veidam un palīdzēs identificēt potenciālās problēmas nākotnē, lai tās savlaicīgi un iespēju robežās varētu risināt.

Siguldas Sporta skolas audzēkņiem šogad plānota arī veselības uzraudzības programma 40 Sporta skolas audzēkņiem ar augstu fizisko slodzi, tomēr šī programma tiks realizēta, mazinoties Covid-19 ierobežojumiem.

Siguldas Sporta diagnostikas pakalpojumi pieejami arī individuāliem apmeklētājiem, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus. Pieejami fizioterapijas un uztura speciālista pakalpojumi. Pieteikšanās pie fizioterapeites Lindas Līces pa tālruni 29241115, pie fizioterapeites Kristas Hartmanes pa tālruni 28011874 vai pie uztura speciālistes Anitas Baumanes pa tālruni 27700250.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi